Με Σεβίλλη ή Ρόμα ο Ολυμπιακός αν περάσει τη Γουλβς στο Γιουρόπα Λιγκ

Με Σεβίλλη ή Ρόμα ο Ολυμπιακός αν περάσει τη Γουλβς στο Γιουρόπα Λιγκ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Ρόμα θα αντιμετωπίσει στους μονούς προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός εφόσον περάσει το εμπόδιο της Γουλβς στη φάση των 16, σύμφωνα με την κλήρωση που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νιόν.

Τα προημιτελικά, καθώς και τα ημιτελικά και ο τελικός της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης πρόκειται να διεξαχθούν στη Γερμανία υπό τη μορφή Final-8 τον Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο «Μόλινιου» του Γούλβερχαμπτον, στην κεντρική Αγγλία, μετά την ισοπαλία με 1-1 των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα στον Πειραιά τον Μάρτιο. Η ρεβάνς προγραμματίζεται για τις 5 ή 6 Αυγούστου.

Εφόσον ο Ολυμπιακός υπερκεράσει τόσο τη Γουλβς όσο και τη νικήτρια του ζευγαριού Σεβίλλη-Ρόμα, στον ημιτελικό θα βρει αντίπαλο την ομάδα που θα προκύψει απο τον προημιτελικό μεταξύ των νικητριών των ζευγαριών ΛΑΣΚ Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπασάκσεχιρ-Κοπεγχάγης.

Λίγο νωρίτερα διεξήχθη στη Νιόν και η κλήρωση για το Τσάμπιονς Λιγκ (που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία επίσης υπό μορφή Final-8 τον Αύγουστο), ουσιαστικά ανοίγοντας τον δρόμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον τελικό.

Ετσι ο νικητής του ζευγαριού της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λιόν-Γιουβέντους στον μονό προημιτελικό. Οποια ομάδα προκύψει από αυτή την τετράδα θα παίξει στα ημιτελικά με τη νικήτρια του προημιτελικού μεταξύ των νικητών των ζευγαριών Μπαρτσελόνα-Νάπολι και Τσέλσι-Μπάγερν.

Στους άλλους δύο προημιτελικούς, από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού, θα συναντηθούν η Λειψία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Αταλάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή