Ο Μπάρκας φέρνει εξελίξεις στην ΑΕΚ

Ο Μπάρκας φέρνει εξελίξεις στην ΑΕΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο ξεκάθαρο γίνεται για την ΑΕΚ το μεταγραφικό τοπίο μετά τη διαφαινόμενη πώληση του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ έναντι 6 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα η Ενωση καλύπτει «αναίμακτα» τις πληγές από την πανδημία και ταυτόχρονα έχει την άνεση να κινηθεί πιο ελεύθερα στο μεταγραφικό παζάρι, καλύπτοντας θέσεις που έχει ανάγκη. Οσον αφορά το κενό του Μπάρκα όλα δείχνουν ότι θα καλυφθεί εκ των έσω, αφού υπάρχει εμπιστοσύνη στα πρόσωπα των Τσιντώτα και Αθανασιάδη. Η τριάδα των γκολκίπερ θα κλείσει με την προώθηση ενός από την ομάδα νέων. Να σημειωθεί πως από αυτά τα χρήματα, το ένα εκατομμύριο θα καταβληθεί στην ΑΕΚ εάν και εφόσον ο Μπάρκας «πιάσει» έναν αριθμό συμμετοχών, ενώ υπάρχουν και οι αξιώσεις του Ατρομήτου που υποστηρίζει πως η Ενωση οφείλει να του καταβάλει το 15% από τη μεταγραφή του διεθνούς τερματοφύλακα. Η ΑΕΚ από την πλευρά της υποστηρίζει πως η συμφωνία αυτή ίσχυε μέχρι το 2019.

Από την Ενωση έχουν ήδη αποχωρήσει ο Νίκλας Χουλτ και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν, ενώ νέο στέλεχος της ομάδας είναι ο Μπράιτ Ενομπακάρε. Στην πόρτα της εισόδου περιμένει για… πολλοστή φορά ο Ογκνιες Βράνιες, ο οποίος εφόσον μείνει ελεύθερος από την Αντερλεχτ θα υπογράψει άμεσα στην ΑΕΚ. Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λάτσι και Οικονόμου αναμένεται να είναι η κιτρινόμαυρη αμυντική πεντάδα για την ερχόμενη σεζόν. Αντίθετα πιο θολό είναι το τοπίο στην επίθεση, αφού ο Αραούχο ανήκει ακόμα στη Λας Πάλμας, ενώ τα συμβόλαια των Λιβάγια και Ολιβέιρα λήγουν το καλοκαίρι του 2021. Αρα ή θα πρέπει να ανανεωθούν άμεσα ή να μπει πωλητήριο στους δύο πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας.

• Εφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 76 ετών η παλιά δόξα της ΑΕΚ, Σπύρος Πομώνης. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ για δώδεκα χρόνια σε περισσότερους από 250 επίσημους αγώνες και ως ακραίος επιθετικός σκόραρε 50 γκολ στο πρωτάθλημα. Κατέκτησε τα πρωταθλήματα του 1968 και του 1971 και τα Κύπελλα Ελλάδας του 1964 και του 1966.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή