«Τελικός» με την ΕΠΟ

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλά κρατεί η κόντρα του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου, δηλαδή την ερχόμενη σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι κάθετα αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα η πειραϊκή ΠΑΕ με εξώδικο ζήτησε χθες ο τελικός του κόντρα στην ΑΕΚ να γίνει το αργότερο μέχρι… σήμερα, ειδάλλως θα προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια. Το εξώδικο μεταξύ άλλων αναφέρει πως η απόφαση της ΕΠΟ «αλλοιώνει την ακεραιότητα τόσο της διοργάνωσης όσο και της αναμέτρησης». Νωρίτερα η ΕΠΟ είχε εκδώσει ανακοίνωση εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλοντας στοχοποίηση υπαλλήλου της από τους Πειραιώτες. «Με ιδιαίτερη έκπληξη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε για την άνευ προηγουμένου πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποστείλει εξώδικο εις βάρος υπαλλήλου της, υπογεγραμμένο μάλιστα από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Ο Ολυμπιακός αντί για τελικό σήμερα, έδωσε φιλικό χθες με την Ομόνοια στου Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της κυπριακής ομάδας με 3-0 και έδειξαν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση ενόψει της αναμέτρησης με τη Γουλβς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε τον Σα. Αριστερά ήταν ο Τσιμίκας και δεξιά ο Γκασπάρ, αφού ο Ομάρ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες και έκανε ειδικό πρόγραμμα. Στόπερ αγωνίστηκαν ο Μπα με τον Σισέ, που θα είναι και το δίδυμο στην Αγγλία, αφού ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος. Η τριάδα στα χαφ δεν άλλαξε, με τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά να είναι βασικοί, στο ένα άκρο ήταν ο Βαλμπουενά, στο άλλο ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. 

Στο 39΄ ο Λούφτνερ έκανε το λάθος και ο Μπα με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο φινάλε του ημιχρόνου ο Βαλμπουενά και με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τα όρια της περιοχής να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα μετά το 54΄ όταν ο Ραντζέλοβιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

• Την περίπτωση του Ζοσέ Σα εξετάζει η Ατλέτικο Μαδρίτης που αναζητεί έναν δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Ομπλακ σύμφωνα με την ισπανική As. Εναλλακτική λύση για τον Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί ο πρώην «ερυθρόλευκους» γκολκίπερ Ρομπέρτο ο οποίος πλέον ανήκει στη Γουέστ Χαμ. Ο Ρομπέρτο προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο με τη φανέλα της οποίας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί πέντε φορές.

• Στην κροατική Οσιγεκ θα παραμείνει μέχρι το 2023 ο Ιγκόρ Σίλβα, με τους Κροάτες να προχωρούν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ. Στην ανακοίνωση της μεταγραφής αναφέρεται πως ο Ιγκόρ Σίλβα πρέπει να κάνει όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να πάρει το κροατικό διαβατήριο και να μπορεί να παίξει και στην εθνική ομάδα της Κροατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή