Ελπιδοφόρα μηνύματα στα «Παπαφλέσσεια»

Ελπιδοφόρα μηνύματα στα «Παπαφλέσσεια»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη νέα γενιά να στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον και την παλιά να δείχνει ότι, παρά την περιπέτεια με την πανδημία, βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο, διεξήχθη στην Καλαμάτα το μίτινγκ «Παπαφλέσσεια». Η διοργάνωση αποτέλεσε για τους αθλητές μας ένα τεστ ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Εντυπωσιακή ήταν η 19χρονη Ελλη Ευτυχία Δεληγιάννη στα 800 μ. Η νεαρή δρομέας έμεινε για λίγα εκατοστά μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ του αγωνίσματος (2.06.36) στην ηλικιακή κατηγορία -20 ετών, το οποίο κρατάει από το 1985 (Ειρήνη Θεοδωρίδου). Η 19χρονη διήνυσε την απόσταση σε 2.06.64. Στα 800 μ. των ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Λαγός (1.50.55).  

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν η νικήτρια στο επί κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί στα ύψη που είχε στόχο. Η πρωταθλήτρια είχε καλύτερο άλμα στα 4,45 μ. Στο μήκος νικήτρια ήταν η Εφη Κολοκυθά με 6,35 μ., ενώ καλοί χρόνοι σημειώθηκαν στα 400 μ. των γυναικών καθώς τρεις αθλήτριες είχαν χρόνους κάτω από ένα λεπτό. Πρώτευσε η Ελπίδα Καρκαλάτου με 53.85 και ακολούθησαν οι Κορίνα Πολίτη (54.55) και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (56.93). Στα 100 μ. εμπ. η Αναΐς Καραγιάννη, παρά τον αρνητικό άνεμο, τερμάτισε σε 13,50.

Στην Καλαμάτα βρίσκεται για προετοιμασία ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος χρησιμοποίησε το μίτινγκ ως μέρος της προπόνησής του. Πήρε μέρος στα 100 μ. και με χρόνο 10.62 κατέκτησε την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη τον Καραγκάνη (10.64) και στην τρίτη τον Τριβυζά (10.65). Ο αθλητής των εμποδίων έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πάτρα (18-19/8) θα πάρει μέρος ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο πρωταθλητής μας έχει υπερβεί αυτή τη σεζόν τα 5,35 μ. και στην κορυφαία εθνική διοργάνωση αναμένεται να διεκδικήσει μια καλύτερη εμφάνιση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή