Ξανά στα πράσινα ο Βιγιαφάνες

Ξανά στα πράσινα ο Βιγιαφάνες

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε η μάσκα προστασίας από την COVID-19 αποδείχθηκε αρκετή για να κρύψει το χαμόγελο ευτυχίας του Λούκας Βιγιαφάνες για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό! Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν από τις 8 το βράδυ με μία ώρα καθυστέρηση και παρά την ταλαιπωρία του από το πολύωρο υπερατλαντικό ταξίδι, έδειχνε ευτυχισμένος για την επιστροφή του στην ομάδα που τον βοήθησε να αλλάξει επίπεδο στην καριέρα του και να εξελιχθεί σε παίκτη πρώτης γραμμής. Ο Βιγιαφάνες εμφανίστηκε εξαρχής πολύ ζεστός στην πρόταση του Παναθηναϊκού να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα που σχεδιάζει ο Ντάνι Πογιάτος και έκανε τα πάντα για να μείνει ελεύθερος από τη Μονάρκας. Ηλθε στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», με τους οποίους είχε περάσει τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του, μετρώντας 6 γκολ σε 47 εμφανίσεις από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν πήρε μεταγραφή για την Αλάνιασπορ. Ο Βιγιαφάνες έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του και καιρό τώρα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου.

• Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βέργος. Ο 25χρονος επιθετικός δεν είχε θέση στα πλάνα του Πογιάτος και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με «πράσινους», με τους οποίους μέτρησε μόλις 5 συμμετοχές και ένα γκολ τα τελευταία δύο χρόνια. Το τελευταίο εξάμηνο είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην ισπανική Χέρκουλες (8 συμμετοχές, 3 γκολ).

• Την περίπτωση του 30χρονου Πορτογάλου Ντιόγκο Βιάνα εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας. Τελευταία ομάδα του ήταν η Μπράγκα (οκτώ συμμετοχές συνολικά στην περασμένη περίοδο), ενώ έχει αγωνιστεί και στις Πόρτο, Φένλο, Αβες, Πεναφιέλ, Νίτεξ Λόβετς, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μπελενένσες.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή