ΑΕΚ: Ινσούα και Αλί σε πρώτο πλάνο

ΑΕΚ: Ινσούα και Αλί σε πρώτο πλάνο

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός πυρετός στην ΑΕΚ, η οποία είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμα δύο κινήσεις προκειμένου να κλείσει κενά σε άμυνα και επίθεση. Συγκεκριμένα ψηλά στη λίστα της Ενωσης βρίσκεται ο Εμάνουελ Ινσούα, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και για τον Αλμοέζ Αλί.

Ο Αργεντινός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και από την πρώτη στιγμή ο Ιλια Ιβιτς τον θεώρησε ιδανική περίπτωση για να καλυφθεί το κενό που άφησε στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα η αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάσιμο Καρέρα έχει ήδη ανάψει το «πράσινο φως» και πως η πρόταση που του έχει γίνει αγγίζει συνολικά το 1 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Πάντως στην ατζέντα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή παραμένει το όνομα του Λούνα, καθώς και ενός ακόμα αριστερού μπακ, με τον οποίο βρίσκεται σε επικοινωνία.

Οσον αφορά τον Αλμοέζ Αλί, δημοσιεύματα στην Ιταλία ανέφεραν χθες ότι η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Αλ Ντουχαΐλ για την απόκτηση με τη μορφή συνιδιοκτησίας του 24χρονου επιθετικού από το Κατάρ. Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε μάλιστα ότι για τον παίκτη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες όπως η Γκαλατάσαραϊ και η Σαχτάρ, ενώ στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του έχει μπει και η ΛΑΣΚ, στην οποία ο Αλί είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν.

Σήμερα η Ενωση αναμένεται να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές. Του Σέρβου εξτρέμ Πέταρ Καρακλάγιτς και του Γιάννη Ιατρούδη. Οι δύο παίκτες αναμένεται να περάσουν το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΚ. Το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, τα μέλη της οποία θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού. Tα αποτελέσματα αναμένονται αύριο, ενώ την Κυριακή θα υπάρξει νέο τεστ σε όλους, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή