Πρώτη συγκέντρωση με εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό

Πρώτη συγκέντρωση με εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια μικρή καθυστέρηση λόγω των γραφειοκρατικών προβλημάτων που προκαλεί η μεγάλη διαφορά ώρας με το Μεξικό, ο Λούκας Βιγιαφάνες ντύθηκε ξανά στα πράσινα! Σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά τη μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ, τον Ιανουάριο του 2018, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και επιστρέφει με ηγετικό ρόλο στον Παναθηναϊκό, για να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική παρουσία του τα δύο χρόνια της πρώτης θητείας του (73 συμμετοχές – 10 γκολ), που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 όταν αποκτήθηκε από την Ιντεπεντιέντε μέσω Παναιτωλικού. Η ΠΑΕ τον καλωσόρισε με μια θερμή ανακοίνωση και ο Πογιάτος τον περιμένει να ξεκινήσει αύριο προπονήσεις μαζί με τους νέους συμπαίκτες του, αφού ολοκληρώσει πρώτα τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις που κάνουν από χθες οι υπόλοιποι «πράσινοι».

Οι 39 παίκτες που κλήθηκαν να παρευρεθούν στην έναρξη της προετοιμασίας πέρασαν με επιτυχία το τεστ για τον κορωνοϊό και χωρίστηκαν σε γκρουπ για να περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Η έκπληξη είναι ότι στο γκρουπ των «κομμένων» συμπεριλήφθηκαν ο Κολοβέτσιος και ο Κολοβός, μαζί με τους Μολό, Μπεκ, Κότσαρη, Φάουστο και τους νεαρούς Χατζάρα και Δημήτρουλα. Αυτοί οι 8 ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον Τσάβι Ρόκα ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα περίοδο και ότι θα γυμνάζονται μόνοι τους μέχρι να βρουν την επόμενη ομάδα τους. Για τους περισσότερους ήταν λίγο-πολύ μια αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς δεν είχαν κερδίσει σημαντικό ρόλο την περασμένη περίοδο, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Κολοβέτσιο, ο οποίος ήταν βασικός και από τους κορυφαίους «πράσινους» στα πλέι οφ. Εκτιμήθηκε προφανώς ότι λόγω της απόκτησης του Βέλεθ και της επιστροφής του Μαυρομάτη (παρόντων και των Σένκεφελντ, Πούγγουρα) θα ήταν χαμηλά στην ιεραρχία, γι’ αυτό και έμεινε εκτός πλάνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή