H Παρί έσπασε την κατάρα της

H Παρί έσπασε την κατάρα της

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν να λύθηκε μια κατάρα πολλών χρόνων πανηγύρισαν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν τον τρόπο που η ομάδα τους γύρισε τούμπα το παιχνίδι με την Αταλάντα με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επενδύθηκαν την τελευταία δεκαετία από τους Αραβες ιδιοκτήτες της για να ανοίξουν τον δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε στη διαδρομή και το χρυσαφένιο τρένο της εκτροχιαζόταν. Χρειάστηκε ένα μικρό θαύμα για να σπάσει αυτή η κακοδαιμονία και τώρα που έσπασε, η Παρί μπορεί για πρώτη φορά να ονειρεύεται με τα μάτια ανοικτά…

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν σκεφτήκαμε τον αποκλεισμό, αλλά πάντα είχα την αίσθηση ότι αν καταφέρναμε να σκοράρουμε, θα γυρνούσαμε το παιχνίδι» δήλωσε πανευτυχής ο Τόμας Τούχελ, την ώρα που ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έψαχνε λόγια για να περιγράψει το απόλυτο σοκ: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, γιατί νιώσαμε ότι είχαμε προκριθεί στον ημιτελικό. Ποιος το περίμενε, όμως, να φτάσουμε ώς εδώ όταν στην αρχή κάθε πρωταθλήματος, ο πρόεδρός μας λέει ότι χρειαζόμαστε 40 βαθμούς για να σωθούμε;».

Το τρίτο επεισόδιο του Final 8 παίζεται απόψε (22.00) στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβώνας, με τη σύγκρουση της Μπαρτσελόνα, με την Μπάγερν να έχει στα μάτια πολλών χαρακτήρα πρόωρου τελικού.

Η αυλαία της προημιτελικής φάσης πέφτει αύριο με το παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι – Λυών, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί παρότι η γαλλική ομάδα ξαναζεί ένδοξες στιγμές του παρελθόντος μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους. Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου κλείνει αύριο με τον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουν. – Σεβίλλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή