Αναστάτωση στον ΠΑΟ με τον Καμπετσή

Αναστάτωση στον ΠΑΟ με τον Καμπετσή

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια παλιά σπίθα άναψε φωτιά και λίγο έλειψε να θέσει ξαφνικά τον Αργύρη Καμπετσή εκτός ομάδας του Παναθηναϊκού! Το σκηνικό ξεκίνησε λίγους μήνες νωρίτερα, όταν ο 21χρονος επιθετικός είχε πει στον Τσάβι Ρόκα ότι αφού παίζει ελάχιστα, θα ήταν προτιμότερο να πάει σε μια ομάδα όπου θα έχει πιο ενεργό ρόλο.

Ο Καταλανός του είχε απαντήσει να φέρει πρόταση και να τη συζητήσουν. Λόγω της καραντίνας και του σημαντικού χρόνου που του έδωσε ο Δώνης στα πλέι οφ, το θέμα ξεχάστηκε και δεν ανακινήθηκε από την πλευρά του παίκτη. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Ρόκα.

Οταν έγινε το πρωί  η συνάντηση με τους εκπροσώπους του Περέα (έχουν τον ίδιο μάνατζερ) για τη λύση του συμβολαίου του, τους ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που ο Καμπετσής είχε εκφράσει την  επιθυμία να αποχωρήσει, θα πάρει ελάχιστο χρόνο στα φιλικά και θα είναι πολύ πίσω στην ιεραρχία των επιθετικών.

Η εξέλιξη αυτή αιφνιδίασε τους εκπροσώπους του Καμπετσή, που εκτιμούσαν ότι ο νεαρός επιθετικός θα λογίζεται ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Καρλίτος ή έστω τρίτη εάν παραμείνει ο Μακέντα.

Ο Πογιάτος

Δημιουργήθηκε έτσι μια αναστάτωση που εκτονώθηκε τελικά με νέα επαφή των δύο πλευρών το απόγευμα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Πογιάτος, ο οποίος εκτιμά ότι ο Καμπετσής μπορεί να βοηθήσει αρκεί να μείνει συγκεντρωμένος και να μην ψάχνεται για αλλού. 

• Ο Θεοχάρης ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται για δεξιός μπακ και πρέπει να βρει ομάδα.

• Ο Καρλίτος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή