Τελικός Κυπέλλου με ρόστερ… ανάγκης

Τελικός Κυπέλλου με ρόστερ… ανάγκης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα περυσινά ρόστερ τους θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, όπως αποφάσισε χθες η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.  Οπως γίνεται αντιληπτό φυσικά, και οι δύο φιναλίστ έχουν αρκετές απώλειες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες μέχρι το τέλος του μήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πια στο ρόστερ τους τον Τσιμίκα, τον Ελαμπντελαουί αλλά και τον Χριστοδουλόπουλο που έχουν αποχωρήσει και θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής αν ο τελικός γινόταν τον Ιούλιο. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Ραφίνια, Χολέμπας, Κρίστινσον, Αποστολόπουλο.

Από την άλλη πλευρά, η Ενωση δεν έχει πλέον στις τάξεις της τους Μπάρκα, Χουλτ, Κλωναρίδη, Γιακουμάκη που αποχώρησαν, ενώ από την άλλη οι Ινσούα, Ενομπακάρε, Ιατρούδης, και Καρακλάγιτς δεν μπορούν να υπολογιστούν από τον Μάσιμο Καρέρα.

Οργή Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων: «Η πλέον ανίκανη ΕΠΟ όλων των εποχών συνεχίζει να εξευτελίζει ανενόχλητη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ανασύσταση της πραγματικής “Παράγκας” του ελληνικού ποδοσφαίρου με έναν άβουλο Πρόεδρο που άγεται και φέρεται, κατάφεραν να μετατρέψουν τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τη μοναδική και ιστορική διοργάνωση της ΕΠΟ, σε αγώνα που τορπιλίζει ακόμα και την προετοιμασία των ομάδων για τη νέα σεζόν! Καλούμε την Κυβέρνηση και τις Υπερεθνικές Ομοσπονδίες να πάρουν θέση άμεσα για την παρωδία γύρω από τις αποφάσεις της ΕΠΟ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή