ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε ως ασύμφορη η προσφορά της NOVA

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε ως ασύμφορη η προσφορά της NOVA

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην απόρριψη της προσφοράς της NOVA, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χαρακτηρίζοντας την ως ασύμφορη.

Οπως σημειώνει η ΠΑΕ η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, και στο πλαίσιο αυτό η «Πράσινοι» προχωρούν στη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα η Nova κατέθεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφορά ύψους 5,7 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πρόταση που απορρίφθηκε ως ασύμφορη. Σημειώνεται δε ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Για όλα τα ανωτέρω ο Παναθηναϊκός προχωράει τη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή