Τελευταίος αποχαιρετισμός στον Σάββα Θεοδωρίδη

Τελευταίος αποχαιρετισμός στον Σάββα Θεοδωρίδη

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν όλοι τους εκεί για να αποχαιρετίσουν τον Σάββα Θεοδωρίδη. Τον χαρακτήρισαν πιστό στρατιώτη του Ολυμπιακού, όμως ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της «ερυθρόλευκης» ιστορίας. Πολύ πριν φορέσει τη φανέλα του και μέχρι την τελευταία του πνοή. 

Χθες, στη μητρόπολη Αθηνών τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, με το «παρών» να δίνει σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος και δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι παίκτες, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Χρήστο Μπαφέ, που εκπροσώπησαν την ΚΑΕ. Επίσης, το τελευταίο «αντίο» στον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού είπαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο Μισέλ Πλατινί, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης κ.ά.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης επικήδειο λόγο εκφώνησε ο ένας εκ των δύο υιών του, Θόδωρος, καθώς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είμαι σίγουρος ότι οι γίγαντες του Ολυμπιακού σε περιμένουν στην πόρτα του Παραδείσου. Από σήμερα, στο αγαπημένο σου Καραϊσκάκη, μία θέση ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας μας θα είναι για πάντα κενή με ένα λουλούδι, για να παρακολουθούμε μαζί τη μεγάλη μας αγάπη. Για να είσαι πάντα παρών και να μας δίνεις κουράγιο και σιγουριά όπως έκανες μέχρι σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στα αγωνιστικά, εκτός τελικού μένει ο Σεμέδο, ο οποίος διαγνώστηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο Πορτογάλος ήρθε με καθυστέρηση από την Πορτογαλία και τέθηκε σε καραντίνα. Οπως είναι λογικό η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου στις 30 του μήνα είναι αδύνατη.

Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Μπράγκα για την αγορά του Χασάν, έναντι δύο εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή