Επιστρέφει στο παρκέ το ΝΒΑ

Επιστρέφει στο παρκέ το ΝΒΑ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Yστερα από την τεράστια απήχηση που είχε η κίνηση των αθλητών του ΝΒΑ για μποϊκοτάρισμα των αγώνων των πλέι οφ, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου θα επιστρέψει στο παρκέ, παραμένοντας όμως σε… επιφυλακή, με τους αθλητές να ζητούν από τους ιθύνοντες της λίγκας να βρεθεί τρόπος ώστε οι απόψεις και οι παρεμβάσεις τους να ακούγονται δυνατά χωρίς να προκαλείται αναστάτωση στο πρωτάθλημα.

Στη σύσκεψη κορυφής των αθλητών στη «φούσκα» του Ορλάντο, στην οποία έλαβαν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι πρωταθλήματος και ομάδων, προπονητές και παίκτες), αποφασίστηκε τα πλέι οφ να συνεχιστούν κανονικά και να ολοκληρωθούν όσο πιο ομαλά γίνεται.

Τα παιχνίδια αναμένεται να αρχίσουν την Παρασκευή (28/08) έχοντας την σύμφωνη γνώμη και της Λίγκας του ΝΒΑ, ενώ  τα προγραμματισμένα για Πέμπτη (27/08) παιχνίδια των πλέι οφ (Γιούτα Τζαζ – Ντένβερ Νάγκετς, Τορόντο Ράπτορς – Μπόστον Σέλτικς και Ντάλας Μάβερικς – Λος Άντζελες Κλίπερς) αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή