Μέσι: Η προτροπή του Πεπ και το σημερινό ραντεβού

Μέσι: Η προτροπή του Πεπ και το σημερινό ραντεβού

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπληξη προκάλεσε η δημοσίευση της φερόμενης ως συμβουλής του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γουαρδιόλα, προς τον Λιονέλ Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Η είδηση που διέρρευσε από μέσα ενημέρωσης στην Ισπανία ανατρέπει το σκηνικό τής σχεδόν βέβαιης μετακίνησης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του 21ου αιώνα από τη Βαρκελώνη στο Μάντσεστερ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οφείλεται στο υπερβολικά υψηλό ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν οι Αγγλοι (ή μάλλον οι Αραβες ιδιοκτήτες της Σίτι) στην Μπαρτσελόνα, σε περίοδο μάλιστα που οι «Πολίτες» είναι στο στόχαστρο της UEFA σχετικά με το Οικονομικό Ευ Αγωνίζεσθαι (Financial Fair Play).

Σήμερα πρόκειται να γίνει το κρίσιμο ραντεβού της διοίκησης της Μπαρτσελόνα με τον πατέρα και ατζέντη του Μέσι, Χόρχε Μέσι, ωστόσο αμφότερες οι πλευρές μεταδίδουν απαισιοδοξία για την έκβαση της σημερινής συνάντησης. Πληροφορίες εντός κι εκτός Ισπανίας αναφέρουν ότι ο πατήρ Μέσι θα υπογραμμίσει στη διοίκηση ότι ο υιός δεν θέλει πια να παίζει στην Μπαρτσελόνα, αλλά επιθυμεί έξοδο με φιλικούς όρους. Ο πρόεδρος Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου θα επιμείνει ότι το 10άρι της Μπάρτσα δεν πωλείται, έχει συμβόλαιο και, για να σπάσει αυτό, χρειάζονται 700 εκατ. ευρώ.

Σουάρες και Ράκιτιτς

Το άλλο μεγάλο όνομα που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός φέρεται, σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta dello Sport, να έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους στους όρους του συμβολαίου του, που θα του αποφέρει περίπου 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο Σουάρες θα πάει στο Τορίνο ως ελεύθερος.

Eπίσης, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επιστροφή του Ιβάν Ράκιτιτς στη Σεβίλλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή