Ξεχνούν τα ρεπό στον Ολυμπιακό

Ξεχνούν τα ρεπό στον Ολυμπιακό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς το ρεπό θα είναι άγνωστη λέξη για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έως και τον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (θα έχουν προηγηθεί το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ακράτητο στο Μαρούσι και η ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη), τη Δευτέρα γέμισαν τις… μπαταρίες τους και χθες επέστρεψαν στου Ρέντη και στις προπονήσεις. «Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για το ματς με τον Ακράτητο. Μέχρι και τον αγώνα με την Παναχαϊκή δεν θα υπάρξει άλλο ρεπό», τους είπε χαρακτηριστικά χθες ο Τάκης Λεμονής. Εν συνεχεία δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για την εμφάνισή τους στον πρόσφατο αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας και την απόδοσή σας στο ματς με τον ΟΦΗ. Θα πρέπει όμως να προσέχετε ώστε να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δικαιούμαστε περισσότερα γκολ».

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα του Τάκη Λεμονή, ο Αλεξανδρής κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στη ρεβάνς του «Καυταντζογλείου», ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Ακράτητο. Βέβαιο είναι πως θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γιαννακόπουλος και Βενετίδης (συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες), οι τραυματίες Ανατολάκης (το πρήξιμο στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού έχει υποχωρήσει και την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος), Γεωργίου (ξεπερνάει το διάστρεμμα που είχε… κληρονομήσει στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα) και ο ανέτοιμος Χούτος (προπονήθηκε με την ομάδα και εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα). Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Ελευθερόπουλος, γιατί ταλαιπωρείται από ίωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή