Σοκ με τον Πάτρικ Μπερκ στο Μαρούσι

Σοκ με τον Πάτρικ Μπερκ στο Μαρούσι

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ξαφνική φυγή του Πάτρικ Μπερκ στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα με την κύησή της, σήμανε «συναγερμό» στο Μαρούσι, δύο μέρες πριν από τη συμμετοχή της ομάδας στο 8ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αμερικανός σέντερ ειδοποιήθηκε, προχθές το βράδυ, από την οικογένειά του ότι η σύζυγός του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο επειδή παρουσίασε αιμορραγία στον 7ο μήνα της κύησής της και ο Μπερκ αμέσως ζήτησε άδεια από τον τεχνικό του Αμαρουσίου Κώστα Πετρόπουλο για να βρεθεί κοντά στη σύζυγό του. O πρώην προπονητής της Εθνικής έδωσε άδεια τριών ημερών στον Μπερκ και του υπενθύμισε ότι τον υπολογίζει για τον μεθαυριανό, πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Πανελλήνιο, ενώ ο παίκτης υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην Αθήνα για να ενισχύσει την ομάδα του.

Ωστόσο, οι πιθανότητες να… προλάβει ο Μπερκ τη συμμετοχή του στον ημιτελικό είναι λιγοστές και αν το Μαρούσι προκριθεί στον τελικό της Κυριακής, ο Πετρόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει βάσιμα στον Μπερκ.

Το πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, για πρώτη φορά στην παρουσία του στο NCAA, κέρδισε τον τίτλο, καθώς νίκησε στον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος την Ιντιάνα με 64-52. Πενήντα τέσσερις φίλοι του μπάσκετ παρακολούθησαν τον φετινό τελικό, στον οποίο η Ιντιάνα γνώρισε την πρώτη ήττα, ύστερα από την κατάκτηση πέντε πρωταθλήματων σε ισάριθμους τελικούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή