Θέλει τη ρεβάνς στο πρωτάθλημα

Θέλει τη ρεβάνς στο πρωτάθλημα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πέρασαν παρά τρεις ημέρες από τον τελικό του κυπέλλου και οι πολίστες της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι. Αυτή τη φορά στη Βουλιαγμένη (18.00) για την A1. H Βουλιαγμένη, που έχει χάσει μόνο δύο βαθμούς -από τον Ολυμπιακό στον α΄ γύρο- θα επιδιώξει να νικήσει με πέντε γκολ διαφορά (κάτι, ομολογουμένως, τρομερά δύσκολο), ώστε να έχει πλεονέκτημα στα πλέι-οφ έναντι του, χωρίς απώλεια, αντίπαλου της, ο οποίος στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με 9-5. Φυσικά, ο σημερινός είναι διαφορετικός και από εκείνον τον αγώνα και από τον τελικό, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε στην εκπνοή της παράτασης. Οι άλλες συναντήσεις: 17.45: Εθνικός – ΠΑΟ, 18.00: Αρης – Γλυφάδα, Χανιά – ΠΑΟΚ, 19.00: AO Π. Φαλήρου – Πάτρα, Νηρέας Χαλανδρίου – Χίος.

Στη σκιά του νέου κρούσματος ντόπινγκ, που βασανίζει την ελληνική κολύμβηση, 13 Ελληνες θα «πέσουν» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολυμβητηρίου 25 μ., που αρχίζει σήμερα στη Μόσχα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Σήμερα αγωνίζονται οι Ξυλούρης, Οικονόμου (200 μ. ελευθέρως), Κοκκώδης (100 μ. υπτίως), Τσαγκαράκης (100 μ. πεταλούδας) και η ομάδα 4X100 ελευθ. ανδρών (τέσσερις εκ των Τσόλτου, Μαγγανά, Τσαγκαράκη, Ξυλούρη, Οικονόμου). Οι τελικοί της ημέρας: 200 ελευθ. A, 200 πεταλούδας Γ, 400 μικτής Γ, 4X100 ελευθ. A, 4X200 ελευθ. Γ.

Δεύτερη σε όλα (γενική βαθμολογία, αγόρια και κορίτσια) αναδείχθηκε η Ελλάς στην πολυεθνή κολυμβητική συνάντηση νέων (17, 18 ετών) – νεανίδων (15, 16), που έγινε στη Λεμεσό. Οι Ελληνες κατέκτησαν 9 χρυσά, 3 ασημένια και 12 χάλκινα μετάλλια. H Σασίκο Γιαμάντα κατέρριψε, στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας, το παγκόσμιο ρεκόρ των 800 μ. ελευθέρως σε πισίνα 25 μ., με 8.14.35

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή