KAI… ΑΛΛΑ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Alpha: Από το τηλεοπτικό κανάλι Alpha Digital θα μεταδίδονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του ΠΑΟΚ και της Προοδευτικής, αφού χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Νetmed.

ΒΟΛΕΪ: Ολυμπιακός – Ορεστιάδα (Δραπετσώνα, 19.00) «ανοίγουν τον χορό» των ημιτελικών της A1 ανδρών. O άλλος αγώνας (ΠΑΟ – Ηρακλής) θα διεξαχθεί αύριο. Σήμερα θα αναδειχθούν οι φιναλίστ των γυναικών. Παίζουν: Πανελλήνιος – Βριλήσσια (19.30) και Φιλαθλητικός – ΠΑΟ (17.00). Οι αντίπαλοι είναι ισόπαλοι στις νίκες με 1-1.

ΤΑΕΚΒΟΝ-ΝΤΟ: Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Γυναίκες: 47 κ.: Φερχάγκεν, 51 κ.: Σεϊρεκίδου, 55 κ.: Ελευθεριάδου, 59 κ.: Αθανασοπούλου, 63 κ.: Τζιδημοπούλου, 67 κ.: Μυστακίδου, 72 κ.: Παγωνάκη +72 κ.: Κούβαρη. Ανδρες: 54 κ.: Ζήκος, 58 κ.: Δάκος, 67 κ.: Ιωνάς, 72 κ.: Παναγιωτακόπουλος, 84 κ.: Τσόγκας, ΟΠΕΝ: Σταύρου. Οι Γουρουφίδης και Τσομπάνογλου διεκδικούν τον τίτλο των 62 κ. μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του τελικού. H ΕΛΟΤ αναμένεται να καθορίσει σήμερα τον πρωταθλητή.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: O Σαλαβαντάκης ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών στο σκιτ με 123/125, στον 2ο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος κατά πήλινου στόχου. Οι νικητές: Τραπ: Ανδρες: Σπουρδαλάκης, γυναίκες: M. Βλάκου, έφηβοι: Βουράκης. Σκιτ: A: Σαλαβαντάκης, Γ: Σακελλαροπούλου, E: I. Σίμιτσεκ.

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ: Τη μεγαλύτερη επιτυχία, στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα, σημείωσε ο Νίκος Πολυχρονόπουλος. Αναδείχθηκε 2ος στο τρίσποντο γαλλικό, στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου του Οπόρτο (Πορτογαλία).

Οι παράγοντες, με την οικονομική δύναμη και την πολιτική επιρροή που απορέει απ’ αυτήν, θα προσπαθήσουν να μας κάνουν το άσπρο… μαύρο. Ηδη, αυτό το διαπιστώσαμε με τον τρόπο που παρουσίασε μερίδα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών τα ντοκουμέντα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που επιβεβαίωσαν τα όσα ήταν γνωστά και στον πιο αμύητο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή