Βαράει… κανόνι και η Αρσεναλ

Βαράει… κανόνι και η Αρσεναλ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H βρύση που τρέχει λίρες, τα τελευταία χρόνια, στο Χάιμπουρι φαίνεται πως στερεύει. H Αρσεναλ, παρασυρόμενη στη δίνη της γενικότερης οικονομικής κρίσης του ποδοσφαίρου, αρχίζει να δείχνει σημάδια πτώχευσης. Οι πρωταθλητές Αγγλίας, όπως ανέφερε ο πρόεδρός τους Πίτερ Χιλ-Γουντ, αντιμετωπίζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν ν’ ανανεώσουν ορισμένα συμβόλαια, αρχής γενομένης από αυτό του Βιεϊρά.

«Δεν θα μπορέσουμε να του προσφέρουμε μεγάλη αύξηση αποδοχών, παρά το γεγονός ότι θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Θα επιδιώξουμε να ικανοποιήσουμε τις απολαβές του, όμως δεν μπορούμε να αυξήσουμε εντυπωσιακά τον μισθό του. Ούτε του Βιεϊρά, ούτε κανενός άλλου προσώπου μέσα στον σύλλογο», δήλωσε στην Daily Express ο Χιλ Γουντ. Φέτος υπήρξε μείωση του προϋπολογισμού του συλλόγου κατά 34,8 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που οφείλεται κυρίως στα 95,9 εκατομμύρια ευρώ τα οποία εκταμιεύθηκαν, ώστε να πληρωθούν οι μισθοί και το πριμ κατάκτησης του νταμπλ των ποδοσφαιριστών.

Β Το «βάπτισμα του πυρός» στην εθνική Αγγλίας θα πάρει ο μέσος της Μπλάκμπερν, Ντέιβιντ Νταν, ο οποίος κλήθηκε από τον Σβεν Γκόραν Ερικσον να καλύψει το κενό του τραυματία Κίερον Ντάιερ. O μέσος της Νιουκάστλ έπαθε υποτροπή σε παλαιότερο τραύμα του, στην κνήμη, στην προχθεσινή αναμέτρηση των «ανθρακωρύχων» με τη Λίβερπουλ (2-2) και έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό του Σαββάτου με την Πορτογαλία, στο «Βίλα Παρκ». O 22χρονος Νταν είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή