«O χρόνος θα μας δικαιώσει»

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πλάτη» βάζει στα δύσκολα ο Κριστόφ Βαζέχα! O αρχηγός έστειλε χθες μέσω των ερτζιανών (Ερα Σπορ) το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους, ορίζοντας το παιχνίδι με την AEK ως την αφετηρία της μεγάλης αντεπίθεσης: «Πάμε για νίκη! Αν σκεφτούμε την ισοπαλία, θα χάσουμε. Δεν θέλω καν να μιλώ για ήττα. Δεν περνάει από το μυαλό μου τέτοιο πράγμα για να φανταστώ από τώρα τι θα ακολουθήσει μετά. H διοίκηση με βεβαίωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα για τους παίκτες, όπως γράφουν μερικές εφημερίδες. Ολα δουλεύουν ρολόι. O Σάντος έχει τη δική του φιλοσοφία. O χρόνος θα δικαιώσει την καλή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. O κόσμος έχει δίκιο. Εξι χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά. Φάρμακο, όμως, είναι το χειροκρότημα και όχι να μας πετάνε καφέδες. Αυτοί που πονάμε περισσότερο, είμαστε εμείς».

Θέση στην κρίση πήρε και ο Φραγκίσκος Σούρπης. «Το πρόβλημα είναι πολυεστιακό. Φταίνε οι ποδοσφαιριστές, φταίει ο προπονητής, φταίω εγώ, φταίει και η διοίκηση. Δεν μπορεί να παίζει ο Παναθηναϊκός με την Προοδευτική και ο διαιτητής να σε παίζει 70-30. Κοιμόμαστε. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Είμαι δέκα μέρες στον Παναθηναϊκό και έχω υπογράψει δύο φύλλα αγώνων. Είμαι υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου. Τα λέω αυτά για να μην με βρίζει ο κόσμος γιατί θα μπορούσαν να λένε «καλά όλοι οι άλλοι, αλλά αυτός ο βλαξ έχει και παιδεία»! Δεν είμαι ευθυνόφοβος, αλλά δεν είμαι στα κέντρα των αποφάσεων» ήταν οι δηλώσεις του στη Ερα Σπορ, που ενόχλησαν τη διοίκηση και ίσως του στοιχίσουν τη θέση του αρχηγού αποστολών…

Την ίδια ώρα ο Σάντος ετοίμαζε τη βαλίτσα του για να φύγει από την Ελλάδα! O Πορτογάλος βρίσκεται από χθες στη Γενεύη, προσκεκλημένος της ΟΥΕΦΑ στο 4ο συνέδριο των κορυφαίων Ευρωπαίων προπονητών, μαζί με τους Ντελ Μπόσκε, Βενγκέρ, Χίτσφελντ, Φαν Γκάαλ, Καπέλο, Λίπι κ. ά.

Β Μια καθυστέρηση ολίγων λεπτών χάλασε την αιφνιδιαστική μεταγραφή του Βόκολου στο Αννόβερο! Εκανε ταξίδι – αστραπή στη Γερμανία, υπέγραψε, αλλά τα απαραίτητα δικαιολογητικά έφθασαν λίγο μετά την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή