Χαμόγελα στην Παιανία

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχάριστα νέα άκουσε ο Φερνάντο Σάντος με την επιστροφή του στην Ελλάδα. O Βλάοβιτς ξεκίνησε προπονήσεις, ενώ ο Μιχάλης Κωνσταντίνου κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μότσα Βούκοτιτς, απαλλάχθηκε από το παιχνίδι της Κύπρου με τη Γαλλία και χθες το βράδυ αναμενόταν στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ώστε να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την AEK. «O Μιχάλης Κωνσταντίνου είναι μεγάλο κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο. Τέτοιους ποδοσφαιριστές πρέπει να τους προστατεύεις έναντι οποιουδήποτε κόστους», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΚΟΠ, με την οποία δόθηκε τέλος σε μια ιστορία που μπορούσε να χαλάσει τις σχέσεις της με τον Παναθηναϊκό, με δυσάρεστες συνέπειες.

«Για μένα προσωπικά έχουν υπάρξει και δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα μου και ξέρω ότι για να τις ξεπεράσεις, πρέπει να κοιτάς μπροστά. Σημασία έχει να νικήσουμε την AEK αλλά και τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος», δήλωσε ο Γκόραν Βλάοβιτς στη Sportnews και ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων: «Εχω αγωνιστεί στην Ισπανία, την Ιταλία, αλλά με τους φίλους του Παναθηναϊκού έχω εντυπωσιαστεί. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Στην Κροατία όλοι οι συνάδελφοί μου, πλέκουν το εγκώμιο τους. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή τους, όμως τώρα είναι που τους χρειαζόμαστε κοντά μας».

«Στον Ελαιώνα να φυτέψουν ελιές. Δεν δεχόμαστε με τίποτα αυτή τη λύση. Θέλουμε γήπεδο στο Γουδί ή να ανακατασκευαστεί η Λεωφόρος», ήταν το μήνυμα που έδωσε μέσω της Ερα Σπορ εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τους «πράσινους» φιλάθλους να δυναμιτίζουν το παιχνίδι της Εθνικής για να διαδηλώσουν την αγανάκτησή τους για τις δύο ήττες. O ίδιος χαρακτήρισε τους παίκτες πρώτους υπεύθυνους και τους κάλεσε να αλλάξουν ομάδα αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα!

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με την AEK αποφασίσθηκε ο Παναθηναϊκός θα πάρει 4.240 εισιτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή