Θα εισπράξουν τα μισά

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «αναμμένα» κάρβουνα κάθονται οι ομάδες που είχαν συνάψει συμφωνία με τον «Alpha Digital». Μάλιστα, αν τελικά αναγκασθούν να επιστρέψουν στη NetMed, γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να εισπράξουν περισσότερο από τα μισά που είχαν συμφωνήσει με τον πρώτο.

Ο «Alpha Digital» έχει τα δικαιώματα των δέκα από τις 16 ομάδες, με εξαίρεση το Αιγάλεω (818 εκ.), τον ΟΦΗ (1 δισ.), τον Ηρακλή (902 εκ.), τον Ακράτητο (426 εκ.), την Καλλιθέα (698 εκ.) και τον Ιωνικό (937 εκ.) που έχουν συμφωνία με τη Netmed. Με τον «Alpha» ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει, κατά πληροφορίες, στα 5 δισ., ο Παναθηναϊκός στα 2,1 (στη συμφωνία περιλαμβάνεται και η εξόφληση γερμανικής εταιρείας, που ανήκει στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κωνσταντίνου, που μετεγράφη από τον Ηρακλή), η AEK 4 δισ., ο Αρης 902 εκ. ο ΠΑΟΚ 1,4 δισ., η Ξάνθη 800 εκ. η Παναχαϊκή 1,1 δισ., ο Πανιώνιος στα 682 εκ. και τα Γιάννινα στα 606 εκ. δρχ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή