Προλαβαίνει την AEK ο Κωνσταντίνου

Προλαβαίνει την AEK ο Κωνσταντίνου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι ελπίδες για τη συμμετοχή του Μιχάλη Κωνσταντίνου στο ντέρμπι με την AEK. O Κύπριος διεθνής επέστρεψε την Πέμπτη το βράδυ από την πατρίδα του (απαλλάχθηκε από το παιχνίδι με τη Γαλλία) και χθες εμφανίστηκε στην Παιανία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. O ίδιος ένιωθε πολύ καλύτερα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την ιατρική εξέταση. O Νίκος Τζουρούδης έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε και του έδωσε άδεια να μπει από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. O Κωνσταντίνου έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα και το έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις. Εχει να κάνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνηση από τις 17 Αυγούστου και τις πρώτες μέρες θα είναι αρκετά προσεκτικός για να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής. Γεγονός, όμως, είναι ότι υπάρχει βεβαιότητα για τη συμμετοχή του στον αγώνα της N. Φιλαδέλφειας.

Ελπίδες αλλά σημαντικά λιγότερες, έχει και ο Ρενέ Χένρικσεν. Πήρε κι αυτός απαλλαγή από τις υποχρεώσεις του στην εθνική του ομάδα (η Δανία παίζει με τη Νορβηγία) και χθες αρκέστηκε σε πρόγραμμα αποθεραπείας. Θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για 2-3 μέρες και αν όλα πάνε καλά, θα δοκιμάσει να μπει σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης από τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Αν τα καταφέρει, θα είναι στη διάθεση του Σάντος για το ντέρμπι. Αν όχι, δύσκολα θα πάρει το ρίσκο για μια βεβιασμένη επιστροφή, μιας και ο οργανισμός του δεν έχει συνέλθει απόλυτα από τη δοκιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή