Ευκαιρία για πειραματισμούς και… Καρεμπέ

Ευκαιρία για πειραματισμούς και… Καρεμπέ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο… παρά ένα θα αποφασίσει ο Τάκης Λεμονής αν και που θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να δοκιμάσει διάφορα σχέδια που έχει κατά νου και κυρίως να δώσει την ευκαιρία στον Κριστιάν Καρεμπέ να παίξει ένα εννενηντάλεπτο, για πρώτη φορά μετά την αποθεραπεία του. Για τελευταία φορά ο Γάλλος άσος έπαιξε περίπου τριάντα λεπτά στο φιλικό παιχνίδι με τη Γιουβέντους στην Τσεζένα, στη διάρκεια του οποίου υπέστη υποτροπή στο τραύμα του στο πόδι. Αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, Ολυμπιακός και Απόλλων θα παίξουν στη Ριζούπολη ή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το μόνο βέβαιο είναι πως εφ’ όσον διεξαχθεί το παιχνίδι, θα παραμείνουν κλειστές οι πόρτες για τους θεατές.

Το βράδυ, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής με την Ισπανία, όπου εκτός από νίκη της ελληνικής ομάδας, εύχονται μην κτυπήσει κάποιος απ’ τους ποδοσφαιριστές τους. Μην ξεχνάτε πως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αρχίζει ο διμέτωπος αγώνας των πρωταθλητών με δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προέχει το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή που θα γίνει στη Νέα Ευκαρπία την επόμενη εβδομάδα και θα ακολουθήσει το πρώτο φετινό ραντεβού στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο την Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Ριζούπολη.

Την Τρίτη θα γίνουν στο Ναύπλιο τα εγκαίνια των σύγχρονων εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου, 5×5 του Ηλία Πουρσανίδη.

Από το μικροσκόπιο της UEFA και της TEAM πέρασε χθες η Ριζούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή