ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

EKEINO που γνωρίζουμε είναι ότι όταν μία επιχείρηση δεν έχει λεφτά, το ίδιο συμβαίνει και με το αφεντικό της.

ΜΟΝΟ στις ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο. Να μην έχουν χρήματα οι ομάδες και να βλέπεις τους πρόεδρους τους να ζουν σαν Κροίσοι.

ΓΙΑΤΙ το κράτος, όταν πέφτουν έξω, πριν τους ανοίξει την κάνουλα που τροφοδοτείται από τους φορολογούμενους πολίτες, δεν τους λέει: «Σύμφωνοι, θα δώσω χρήματα για την ομάδα, δεν θα τα διαχειριστείτε όμως εσείς διότι είσαστε, τουλάχιστον, ανάξιοι».

ΤΟΣΟ πολύ μυαλό χρειάζεται ώστε να καταλάβουν οι εκάστοτε υπουργοί πως κάτι άλλο συμβαίνει;

ΠΩΣ είναι δυνατόν, από τη μία να κάνουν μεταγραφές και από την άλλη να λένε ότι δεν έχουν χρήματα;

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟας βάζουν κάποιον ελεγκτή να παρακολουθεί πού πάνε αυτά που τους δίνουν. Δισεκατομμύρια μοιράζουν, χωρίς να έχουν ρωτήσει πού πήγαν αυτά που επί χρόνια, τους χαρίζουν.

ΟΥΤΕ καν ως άτοκα δάνεια δεν τους δίνουν τις επιχορηγήσεις, όταν μ’ αυτό τον τρόπο είχαν βοηθήσει τους σεισμοπαθείς που είχαν χάσει τα σπίτια τους.

ΕΧΕΙ καταντήσει πλέον γελοίο να μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ και επαγγελματίες παράγοντες.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ επιχειρήσεις είναι σχεδόν όλες οι ΠΑΕ και KAE, που απομυζούν το κράτος. Σε όφελος των αφεντικών τους και εις βάρος των φορολογουμένων πολιτών.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ πως αν τελικά, οι ομάδες που έχουν συμφωνήσει με τον Alpha Digital, βρεθούν χωρίς τηλεοπτική στέγη, θα προστρέξουν στην EPT.

KAI ΦΥΣΙΚΑ ο κ. Βενιζέλος θα προθυμοποιηθεί να τους βοηθήσει. Οπως γίνεται και μ’ αυτές του μπάσκετ. Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε, βρίσκοντας «παραθυράκι» στο νόμο που ψήφισε η ελληνική Βουλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή