KAI… ΑΛΛΑ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Θετικό ήταν το ξεκίνημα των ελληνικών ομάδων στο Μεσογειακό κύπελλο, που διεξάγεται στην Αλμέρια. Στ’ αγόρια νικήσαμε με 2-1 τις Πορτογαλία, Ισπανία και Ισραήλ, ενώ στα κορίτσια κερδίσαμε με το ίδιο σκορ τις Πορτογαλία και Ισπανία. Στα αξιοσημείωτα των αγώνων ήταν η επικράτηση του Μουτσάκη επί του πρωταθλητή Ευρώπης παίδων, Ισπανού Φρέιτας.

ΠΑΛΗ: Αποκλείστηκαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ελευθέρας οι Καρντάνοφ (55κ.), Αλεξανδρίδης (66) και Λοϊζίδης (84).

ΣΟΦΤΜΠΟΛ: Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων προκρίθηκε το Μαρούσι, αφού επικράτησε 6-5 της Πατς Παρί, στο Παρίσι. Σε αγώνα για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, ο Ιάσωνας συνέτριψε 14-1 την Κόζιτσε (Σλοβακία), στη Νις και διατηρεί σημαντικές ελπίδες πρόκρισης.

ΣΤΙΒΟΣ: Τελευταίο τεστ για τους αθλητές ν’ αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην εθνική ομάδα εφήβων – νεανίδων, η οποία θα πάρει μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες (14-15/9, Κωνσταντινούπολη), αποτελούν τα «Διαγόρεια 2002», που διεξάγονται σήμερα και αύριο στο σμαραγδένιο νησί.

ΜΑΟΥΝΤΕΜΠΑΪΚ: Με τον 4ο αγώνα (τελευταίο της σειράς) ολοκληρώνεται το κύπελλο, στο Χαϊδάρι. Σήμερα (15:15) θ’ αγωνισθούν οι κορασίδες, νεάνιδες, γυναίκες, παίδες, ενώ αύριο (08:30) οι έφηβοι και άνδρες.

ΓΟΥΕΪΚΜΠΟΡΝΤ: Ολοκληρώνεται αύριο στην Καστοριά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο οποίο μετέχουν δέκα χώρες μαζί με την Ελλάδα (Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, Ελβετία, Ισπανία, Αυστρία, Σουηδία).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Εκτός συμβουλίου του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, έμεινε ο πρώην πρόεδρος Στέλιος Παραράς. Εξελέγησαν οι: I. Μανδηλαράς, Λ. Μανδηλαράς, I. Τσαούσης, Π. Τσαούση, Λεπίπας, Ηλιόπουλος, Μαγουλάς και Χασάπης.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Πρεμιέρα αύριο του γύρου Ισπανίας, ο οποίος είναι ο τρίτος μεγάλος γύρος της σεζόν, ύστερα από αυτούς της Ιταλίας και της Γαλλίας. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1935 και διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1955. Φέτος θα πραγματοποιηθεί η 57η διοργάνωση, η οποία αποτελείται από 21 ετάπ και καλύπτει 3.144 χλμ.

ΝΤΡΕΣΛΕΡ: H κορυφαία αθλήτρια του μήκους, Χάικε Ντρέσλερ εγκατέλειψε τον Ρουμάνο προπονητή, Νταν Βλαντέσκου και θα προπονείται (ξανά) υπό τις οδηγίες του Γάλλου, Αλέν Μπλοντέλ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ο κ. Βενιζέλος θα προθυμοποιηθεί να τους βοηθήσει. Οπως γίνεται και μ’ αυτές του μπάσκετ. Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε, βρίσκοντας «παραθυράκι» στο νόμο που ψήφισε η ελληνική Βουλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή