Απλήρωτοι οι παίκτες της AEK

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της AEK, να «έκλεψαν», με την εμφάνισή τους, τις καρδιές του ευρωπαϊκού τύπου, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την… καρδιά της διοίκησης. O Μάκης Ψωμιάδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει, άμεσα, το χέρι στην τσέπη, γεγονός που έχει κάνει βαρύ το κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Οι παίκτες φέρονται αποφασισμένοι, εάν δεν πληρωθούν, να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Ζήτησαν, μάλιστα, την παρέμβαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. O Σερβοέλληνας τεχνικός τους διαβεβαίωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητήσει το θέμα με τον Ψωμιάδη.

Η διοίκηση χρωστάει στους «Ενωσίτες» το πριμ πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ, το πριμ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τα μπόνους για την πρώτη τετράδα των αγώνων του πρωταθλήματος και για τα ματς με την Γκενκ και τη Ρόμα. Συνολικά τα ποσά που τους οφείλονται προσεγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Αγωνιστικά το κλίμα είναι καλύτερο. O Μπάγεβιτς έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους παίκτες του λέγοντας πως έχασαν μια ευκαιρία με τη Ρόμα, αλλά μπορούν να περάσουν.

Ο «Ντούσκο», με την ευκαιρία και της διακοπής του πρωταθλήματος, θα κάνει σήμερα το τραπέζι στους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, λίγες μέρες πριν από το ματς με τη Ρεάλ στο «Νίκος Γκούμας». Και σε αυτό το παιχνίδι η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει ακριβώς τις ίδιες τιμές εισιτηρίων, όπως στον αγώνα με τη Ρόμα (30, 50, 110, 150 ευρώ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή