Ετοιμος δήλωσε ο Σκόουλς

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O… δήμιος των ελληνικών ομάδων, Πολ Σκόουλς επιστρέφει. O 28χρονος μεσοεπιθετικός, διαψεύδοντας όλα τα ιατρικά προγνωστικά, επανέρχεται στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ. «Αισιοδοξώ πως θα βρίσκομαι στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Τσάρλτον. Εχω μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και δεν αισθάνομαι κανέναν πρόβλημα», δήλωσε ο Σκόουλς, στο τηλεοπτικό δίκτυο των «μπέμπηδων» (ΜUΤV).

Εάν, λοιπόν, εκτός από τον ίδιο και ο Αλεξ Φέργκιουσον κρίνει ότι ο Αγγλος διεθνής είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς του Λονδίνου, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του και στο ματς της Τρίτης εναντίον του Ολυμπιακού. O Σκόουλς πριν από δύο εβδομάδες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην ποδοκνημική και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι θα επέστρεφε το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Β Με βήμα την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ο Ραούλ Εκτορ Κούπερ απάντησε στις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο Ρονάλντο, ότι παραλίγο να του καταστρέψει την καριέρα. «Μόνο ένας παλιοχαρακτήρας θα μπορούσε να λέει κάτι τέτοιο. Την περασμένη σεζόν, πριν βάλω τον Ρονάλντο ν’ αγωνιστεί, συμβουλευόμουν πάντα το ιατρικό επιτελείο», ανέφερε ο Αργεντινός και πρόσθεσε ότι πάντα το όνειρό του ως προπονητής, ήταν να έχει στην ομάδα του έναν παίκτη σαν αυτόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή