Δυνατά ζευγάρια από την κλήρωση

Δυνατά ζευγάρια από την κλήρωση

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η κληρωτίδα να μην έβγαλε μεγάλο ντέρμπι στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο έβαλε σε πρόωρους μπελάδες, τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη που θα βρεθούν αντιμέτωποι σε διπλούς αγώνες, όπως και τον Ηρακλή με τον Πανιώνιο.

«Η κλήρωση έφερε ένα δυνατό ζευγάρι, Παναθηναϊκό και Ξάνθη. Είναι μία δύσκολη κλήρωση και για τις δύο ομάδες. H Ξάνθη έχει δείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες, να τις κοιτάζει στα μάτια και πιστεύει ότι θα είναι εκείνη που θα προκριθεί», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας της Θράκης, Γιώργος Γκιρτζίκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Και πρόσθεσε: «H ρεβάνς θα γίνει στην έδρα μας και αυτό μας δίνει περισσότερες πιθανότητες. Το κύπελλο είναι θεσμός που μπορούν όλοι να δείξουν τις δυνάμεις τους. H Ξάνθη έχει υψηλό επίπεδο και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί».

Να σημειωθεί πως ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη θα φιλοξενηθεί στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» -παραμένει άγνωστο αν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών-, ενώ το πρώτο ραντεβού του Ηρακλή με τον Πανιώνιο θα γίνει στη Νέα Ευκαρπία και η ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη. H κυπελλούχος AEK κληρώθηκε με τη Χαλκηδόνα (πρώτο παιχνίδι στο στάδιο «Νίκος Γκούμας»), ενώ ο φιναλίστ Ολυμπιακός βρίσκει στον δρόμο του την Καλλιθέα, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο «Ελ Πάσο», στην Καλλιθέα δηλαδή.

Οι τυχεροί της κλήρωσης, οι έξι ομάδες που πέρασαν άνευ αγώνα στον 3ο γύρο, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ιωνικός, ο Απόλλων Αθηνών, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Πανηλειακός και η Παναχαϊκή. Συνοπτικά τα ζευγάρια του 2ου γύρου της διοργάνωσης: AEK – Χαλκηδόνα, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου, Καλαμάτα – Ακράτητος, Εργοτέλης – Εθνικός Αστέρας, Πατραϊκός – Αρης, Καλλιθέα – Ολυμπιακός, Κέρκυρα – ΟΦΗ, Ηρακλής – Πανιώνιος, Παναθηναϊκός – Ξάνθη, Αιγάλεω – Αγιος Δημήτριος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή