Επέλεξε τέσσερις ο Οτο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H μηνιαία διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να έχει και ένα όφελος, την καλύτερη προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων με την Ουκρανία στο Κίεβο (12 Οκτωβρίου) και την Αρμενία στην Αθήνα (16/10) της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004. Χθες, ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και στους οποίους υπολογίζει πολλά για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Κλήθηκαν οι Νίκος Νταμπίζας (Νιουκάστλ), Τραϊανός Δέλλας (Ρόμα), Αγγελος Χαριστέας (Βέρντερ Βρέμης) και Ζήσης Βρύζας (Περούτζια). Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με την Ισπανία, αποκλείστηκε ο Κώστας Κωνσταντινίδης (Αννόβερο).

Και ο τεχνικός των Ελπίδων, Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε τα ονόματα των… ξενιτεμένων για τα παιχνίδια με Ουκρανία (11/10) και Αρμενία (15/10). Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι Γ. Αμανατίδης (Στουτγκάρδη), Λ. Βαγγελής (Σιένα), Δ. Παπαδόπουλος (Μπέρνλι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή