Νέα αρχή στην AEK με τον Γούντμπερι

Νέα αρχή στην AEK με τον Γούντμπερι

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αναμενόμενη αλλαγή φρουράς στις θέσεις των περιφερειακών παικτών της AEK, έγινε χθες, με την αντικατάσταση του Τζον Ρίλι από τον Στιβ Γούντμπερι, καθώς ο πρώτος υπέγραψε την λύση της συνεργασίας του και θα πάρει αποζημίωση 40.000 δολαρίων, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρεχούσης περιόδου, με αποδοχές 80.000 δολαρίων.

Ο Αυστραλός γκαρντ δεν δεχόταν, αρχικά, να φύγει από την πρωταθλήτρια, αν δεν έπαιρνε εγγυήσεις για την καταβολή της συγκεκριμένης αποζημίωσης, αλλά ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Γρανίτσας έδωσε την λύση, αφού υπήρχε και χρονική πίεση, λόγω της επανέναρξης του πρωταθλήματος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. O Γούντμπερι που έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια στην Ζαλγκίρις Κάουνας, έχει πάρει την έγκριση του Σάκοτα, ο οποίος πραγματοποίησε την προσθήκη και των δύο παικτών που ζητούσε, ύστερα από την απόκτηση και του Γιεστρατίεβιτς.

Η εκταμίευση των πρώτων δόσεων από το ποσοστό των κερδών που αποφέρει το στοίχημα ΠΡΟ-ΜΠΑ, αλλά και από την κρατική τηλεόραση για την μετάδοση των αγώνων από 9 ομάδες της A1 κατηγορίας, θα είναι τα δύο καίρια θέματα που θα συζητηθούν, μεθαύριο, στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή