Ιωαννίδης: Δεν θέλω ομάδα – φωτοβολίδα

Ιωαννίδης: Δεν θέλω ομάδα – φωτοβολίδα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι… υποθήκες για το καλύτερο μέλλον που «χτίζει» βήμα – βήμα, η εθνική ομάδα, έφτασαν τις εφτά, ύστερα από τις ισάριθμες νίκες που συμπλήρωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κόντρα στην Ρουμανία, με το εντυπωσιακό 103-45 στο κλειστό της Ηλιούπολης. H ελληνική αποστολή αναχωρεί το πρωί, με προορισμό το Ααρχους, όπου θα δώσει με αντίπαλο την Δανία, τον 8ο αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ και ο Γιάννης Ιωαννίδης ζητεί τη διατήρηση της διάρκειας στην καλή απόδοση.

«Οι καλές ομάδες ξεχωρίζουν από τη διάρκεια. Το ότι είμαστε σε καλή κατάσταση πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε φορά στο γήπεδο. Υπάρχουν αστέρες που λάμπουν για μικρό διάστημα, αλλά στην συνέχεια σβήνουν. Οι πραγματικά μεγάλες ομάδες καταξιώνονται σε βάθος χρόνου και παραμένουν σταθερές αξίες. H εθνική ομάδα έχει ξεκινήσει καλά την νέα προσπάθειά της, αλλά θέλω να ολοκληρώσουμε την προκριματική φάση, χωρίς να χαλαρώσουμε» τόνισε ο εθνικός προπονητής. O Φραγκίσκος Αλβέρτης θα παραμείνει εκτός ομάδας και για τον αγώνα με τους Δανούς, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθούν 14 παίκτες. O Ιωαννίδης παρακολούθησε το προχθεσινό παιχνίδι Ισραήλ – Δανίας και επισήμανε την απουσία του Ντρέιερ, αλλά και την παρουσία του νέου πλέι μέικερ, Κόλμαν, του πανύψηλου σέντερ, Κριστόφερσεν και του φόργουορντ, Κινγκόμπε.

Μια νίκη (69-60) και μια ήττα (45-64) ήταν ο απολογισμός των δύο πρώτων, φιλικών αγώνων που έδωσε η εθνική γυναικών με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γαλλία, στο κλειστό της Γλυφάδας. Γ. Βαλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή