Στην τσιμπίδα της εφορίας ο Ρονάλντο, συνελήφθη για ξυλοδαρμό ο Μπατ

Στην τσιμπίδα της εφορίας ο Ρονάλντο, συνελήφθη για ξυλοδαρμό ο Μπατ

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα προβλήματα με τη σύζυγο και το επικείμενο διαζύγιο, ο Ρονάλντο καλείται να τα βγάλει πέρα με τη Δικαιοσύνη της Βραζιλίας. Το «φαινόμενο» κατηγορείται ότι μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό της Ελβετίας 28,37 εκατομμύρια ευρώ, για να γλιτώσει την τσιμπίδα της εφορίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τη μεταφορά των χρημάτων έκαναν οι δύο μάνατζερ του παίκτη Αλεξάντερ Μαρτέν και Ρεϊνάλντο Πίτα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν στον εισαγγελέα του Ρίο ντε Τζανέιρο οι εκπρόσωποι της ελβετικής τράπεζας στη Βραζιλία.

Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη, αλλά της Αγγλίας, έχει και ο Νίκι Μπατ. O διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη προχθές για επίθεση εναντίον μιας γυναίκας. Διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα του Ουίλμσλοου και ανακρίθηκε από τις αρχές, αφού μια 27χρονη τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σε νυχτερινό κλαμπ στο Αλντερλεϊ Ετζ πριν από ένα μήνα (04/05).

«Ενας 28χρονος άνδρας από το Χέιλ συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση. Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ωστόσο η αστυνομία θα συνεχίσει την έρευνα και θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. O Μπατ είναι αναγκασμένος να παρουσιαστεί και πάλι στο αστυνομικό τμήμα του Ουίλμσλοου στις 30 Ιουνίου.

– Σε «νεκροταφείο ελεφάντων» έχει μετατραπεί το Κατάρ. Και ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα εγκατέλειψε τα ευρωπαϊκά γήπεδα, στα οποία μεγαλούργησε και θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στην Αλ Αραμπι. Οι συνολικές αποδοχές του Μπατιγκόλ θα ανέρχονται σε 6,8 εκ. ευρώ, δηλαδή θα αμείβεται ετησίως με κάτι παραπάνω από 1,1 δισ. δραχμές!

Ο Μπατιστούτα δεν είναι ο μόνος που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Κατάρ, καθώς τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει οι Στέφαν Εφενμπεργκ (Αλ Αραμπι), Μάριο Μπάσλερ (Αλ Ραγιάν) και Φρανκ Λεμπέφ (Αλ Σαάντ).

Σε μεταγραφικές κινήσεις προχωράνε και οι «αιώνιοι» της Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη ν’ αποκτήσει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, τον Βάλτερ Σάμουελ της Ρόμα, χωρίς μεγάλο κόστος. Κι αυτό διότι θα δώσει στους «τζιαλορόσι» τον Φερνάντο Μοριέντες, αφού ο Φάμπιο Καπέλο αναζητεί εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ρεν, Πετρ Τσεχ. O ατζέντης του παίκτη αποκάλυψε πως σήμερα θα μεταβεί στη Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πελάτη του, ο οποίος είναι ο βασικός πορτιέρο της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή