ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΑΦΕΣ: Για Ιταλία είναι έτοιμος να… μετακομίσει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Βεροιώτης μέσος. Στο μεταξύ, η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Παντελής Καφές κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εκδικάστηκε. Αιτία της αναβολής που πήρε η υπόθεση ήταν ότι η ομάδα του διεθνούς αμυντικού μέσου δεν έχει διοίκηση. H εκδίκαση της προσφυγής θα γίνει στις 17 Ιουνίου.

ΠΑΟΚ: Αίτηση διακοπής συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Γιαννάκη Οκκά για έξι μήνες κατέθεσε στην ΕΕΟΔΕΠ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ: Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί είναι πλέον ο Νίκος Φρούσος. O επιθετικός του ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στην προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος του ΠΑΟΚ και αποτελεί οριστικά παρελθόν.

ΟΠΑΔΟΙ: Αμεση λήψη μέτρων σχετικά με τη δραστηριότητα των συνδέσμων οπαδών και τη λειτουργία τους με ομαλό τρόπο λαμβάνει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σύμφωνα με έγγραφο της EEA, οι Σύνδεσμοι υποχρεούνται μέσα στον Ιούλιο να υποβάλουν στη ΓΓΑ αρκετά δικαιολογητικά (ποινικά μητρώα μελών, υπεύθυνες δηλώσεις κ.τ.λ.).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: O Ουρουγουανός μέσος της ομάδας Κάρλος Μαρκορά υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Οι αποδοχές του θα φθάνουν τα 30.000 ευρώ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ: H FIFA ανακοίνωσε τις έξι υποψήφιες χώρες, από τις οποίες η μία θα αναλάβει να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Είναι οι Αίγυπτος, Λιβύη, Μαρόκο, Νιγηρία, Νότια Αφρική και Τυνησία.

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Με ονομαστική κατάσταση θα διατεθούν τα εισιτήρια του τελικού του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 17 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., στο στάδιο Τρικάλων. Την απόφαση πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, ώστε να γνωρίζει τα ονόματα των οπαδών, που θα πάνε στο γήπεδο. H ονομαστική κατάσταση θα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ από τις δύο ΠΑΕ μέχρι τις 12 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΤΗ: H αφή της Φλόγας των παγκοσμίων αγώνων Σπέσιαλ Ολύμπικς (Δουβλίνο 20-30/6) θα γίνει σήμερα (12.00) στο λόφο της Πνύκας. Θα παρευρεθούν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας K. Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης και ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Τίμοθι Σράιβερ Κένεντι.

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ: Κοινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα σκέπτονται να διοργανώσουν οι Αυστρία και Ελβετία. Οι δύο χώρες έχουν αναλάβει από κοινού τη διοργάνωση του EURO 2008.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή