ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεσαν όλοι με τα μούτρα να κατασπαράξουν όσους έφεραν τον Σουμ στον Παναθηναϊκό.

Σιγουρα, έπειτα από επτά χρόνια «ξηρασίας», οι οπαδοί περίμεναν τον… Μωυσή, που θα οδηγήσει την ομάδα στη… Γη της Επαγγελίας και όχι έναν κοινό «θνητό».

Η διοικηση, όμως, πήρε ένα σημαντικό ρίσκο. Θα μπορούσε (θέλουμε να πιστεύουμε) να φέρει ένα γνωστό προπονητή, έτσι ώστε, σε περίπτωση αποτυχίας, να είναι καλυμμένη.

Ο Ισραηλινοσ θα κριθεί από τα έργα του? και πολύ περισσότερο αυτοί που πήραν την απόφαση για να έρθει. Και γνωρίζουν καλά ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πλέον να κάνει την υπέρβαση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη…

Διοτι, οκτώ χρόνια χωρίς πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολλά και οι πορείες εκτός συνόρων δεν λένε τίποτα πια…

Αιώνια Ελλάδα. Με το πού ανακοινώθηκε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ισραηλινό Σουμ, άρχισε η κριτική, κυρίως από τους ίδιους τους Παναθηναϊκούς.

Φυσικο ήταν οι οπαδοί της ομάδας να περιμένουν ν’ ακούσουν ένα «ηχηρό όνομα». Και ο Σουμ σίγουρα δεν είναι τέτοιο. Ξεχνούν, όμως, πολλοί -και αρκετοί άλλοι είναι μικροί για να γνωρίζουν- πόσοι αποδεδειγμένα μεγάλοι προπονητές, με διεθνείς περγαμηνές, εργάστηκαν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 30-35 χρόνια κι εξεδιώχθησαν κακήν – κακώς, νύχτα, γιατί θεωρήθηκε πως απέτυχαν… N. A. Κων.

Τώρα που ο Παναθηναϊκός πήρε Ισραηλινό προπονητή, ο Κόκκαλης θα φέρει στον Ολυμπιακό… Παλαιστίνιο…

Παρα τις ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε ο Γιώργος Λιάνης, δεν υπέκυψε για να αλλάξει σε μία νύχτα η προκήρυξη του πρωταθλήματος για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή