Ντύνουν… μπέμπη τον Ροναλντίνιο

Ντύνουν… μπέμπη τον Ροναλντίνιο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… βαρύ πυροβολικό της, τον Πίτερ Κένιον, επιστρατεύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο. O γενικός αρχηγός των πρωταθλητών Αγγλίας, μαζί με τους διευθυντές Μόρις Γουότκινς και Ντέιβιντ Τζιλ, θα βρεθούν σήμερα ο Παρίσι για να συζητήσουν με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Βραζιλιάνου.

Κύκλοι προσκείμενοι στις δύο ομάδες υποστηρίζουν πως η μεταγραφή του Ροναλντίνιο είναι θέμα ημερών. H διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τρία εκατομμύρια λίρες (15 προφέρουν οι Βρετανοί, 18 ζητούν οι Γάλλοι), αλλά φαντάζει πολύ μικρή από το το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν περνά την καλύτερη οικονομική φάση στην ιστορία της.

Ο Ροναλντίνιο θα προσπαθήσει να κλέψει λίγη από τη λάμψη που είχε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στους «μπέμπηδες». O τελευταίος, πάντως, δεν φαίνεται να καταλαμβάνει ηγετική θέση στην υπηρεσία της «βασίλισσας».

«Σπουδαίοι παίκτες έχουν έρθει στη Ρεάλ και περισσότεροι θα έρθουν, αλλά το σύμβολό μας θα είναι πάντα ο Ραούλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή