ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντύνουν… μπέμπη τον Ροναλντίνιο

Το… βαρύ πυροβολικό της, τον Πίτερ Κένιον, επιστρατεύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο. O γενικός αρχηγός των πρωταθλητών Αγγλίας, μαζί με τους διευθυντές Μόρις Γουότκινς και Ντέιβιντ Τζιλ, θα βρεθούν σήμερα ο Παρίσι για να συζητήσουν με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Βραζιλιάνου.

Κύκλοι προσκείμενοι στις δύο ομάδες υποστηρίζουν πως η μεταγραφή του Ροναλντίνιο είναι θέμα ημερών. H διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τρία εκατομμύρια λίρες (15 προφέρουν οι Βρετανοί, 18 ζητούν οι Γάλλοι), αλλά φαντάζει πολύ μικρή από το το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν περνά την καλύτερη οικονομική φάση στην ιστορία της.

Ο Ροναλντίνιο θα προσπαθήσει να κλέψει λίγη από τη λάμψη που είχε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στους «μπέμπηδες». O τελευταίος, πάντως, δεν φαίνεται να καταλαμβάνει ηγετική θέση στην υπηρεσία της «βασίλισσας».

«Σπουδαίοι παίκτες έχουν έρθει στη Ρεάλ και περισσότεροι θα έρθουν, αλλά το σύμβολό μας θα είναι πάντα ο Ραούλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.