ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα δύσκολα Μακεδονικός, Ιωνικός

Σε βαθιά νερά θα κολυμπήσουν οι δύο εκπρόσωποί μας στο ULEB Cup. O Μακεδονικός, συμπεριελήφθη στον E΄ όμιλο, με αντιπάλους τις Μπούντουτσνοστ (Σερβία/Μαυροβούνιο), Εστουντιάντες (Ισπανία), Λε Μαν (Γαλλία), Μπράουνσβάιγκ (Γερμανία) και Αϊφελ Τάουερς (Ολλανδία). O Ιωνικός Ν.Φ., θ’ αγωνιστεί στον ΣΤ΄ όμιλο, όπου θ’ αντιμετωπίσει τις Κροάσια Σπλιτ (Κροατία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Σολέ (Γαλλία), Προκόμ Τρέφλ (Πολωνία) και Μπράιτον Μπέαρς (Αγγλία).

«Το αγωνιστικό επίπεδο της φετινής διοργάνωσης είναι υψηλό, οπότε όπου και να βρισκόμασταν, η κατάσταση δεν θα ήταν διαφορετική, από τα δεδομένα που έχουμε τώρα», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Μακεδονικού, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης θ’ αρχίσουν στις 11 Νοεμβρίου. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτες κάθε ομίλου καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Εν τω μεταξύ, το Περιστέρι, έστω και την τελευταία στιγμή, μπήκε στην τετράδα των ομάδων (ΠΑΟΚ, Αρης, Μαρούσι), που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο κύπελλο της FIBA Europe.