Σκορπίζει ο ΠΑΟΚ, τα παρατάει και ο Γούμενος

Σκορπίζει ο ΠΑΟΚ, τα παρατάει και ο Γούμενος

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χάος. Μία ακόμη εβδομάδα των… παθών αρχίζει για τον ΠΑΟΚ. O πρόεδρος και τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, Σεργιαννίδης, Τρυπάνης, Κατέρογλου, παραιτήθηκαν. Οι αποφάσεις τους έγιναν εγγράφως γνωστές και υποστήριξαν πως δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλο το σύλλογο, αφού ο Γιώργος Μπατατούδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει.

Στο δεύτερο μέτωπο, του αγοραστή, ο επιχειρηματίας Γιάννης Γούμενος περιμένει το σημερινό πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα οικονομικά του «δικεφάλου», προτού απαντήσει οριστικά για τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ.

Τα χρέη φθάνουν τα 23 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις του Γιάννη Γούμενου ήταν για 13 εκατ. ευρώ. «Κοροϊδεύει ο Μπατατούδης. Δεν θα πάω φυλακή για τα χρέη του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γούμενος, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την κίνηση Μπατατούδη να υπογράψει το προσύμφωνο και να το δημοσιεύσει σε αρκετές εφημερίδες.

Οι εξελίξεις αυτές αναγκάζουν, για μία ακόμη φορά, τη διοίκηση του ερασιτεχνικού και τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή να προσπαθήσει να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο ζητώντας από το Πρωτοδικείο εντολή για σχηματισμό νέας διοίκησης.

Ενισχύονται Αρης και Ηρακλής

Την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν χτύπησαν οι άνθρωποι του Αρη με σκοπό να εντάξουν στη δύναμή τους τον 28χρονο επιθετικό Χοσέ Αλοΐζιο. O Βραζιλιάνος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Από τα γραφεία της ΠΑΕ πιθανότατα θα περάσει και ο Βέλγος Ζιλ ντε Βίλντε.

Μέχρι στιγμής, πάντως, «τελειωμένη» θεωρείται η μεταγραφή του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση για συνεργασία δύο ετών. «Υπήρξε μια πρώτη επαφή στην οποία οι άνθρωποι του Αρη έδειξαν τις προθέσεις τους και πείστηκαν για τη διάθεσή τους να προσφέρουν. Αλλωστε, ο Αρης είναι μια ομάδα με δυναμικό κοινό το οποίο διψά για επιτυχίες και είναι φυσικό να έχει απαιτήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σήμερα το μεσημέρι, εξάλλου, αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ηλία Πουρσανίδη. O τέως αρχηγός του Ολυμπιακού θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στην τελική ευθεία μπαίνουν και οι μεταγραφές των Ανδρέα Λαγωνικάκη και Κώστα Κιάσσου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή