ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 15.00, 17.00: Τένις: Τουρνουά Γουίμπλεντον, προημιτελικά γυναικών, SUPERSPORT 2, SUΡΕRSΡΟRΤ.

ΦΟΕ: Την Πέμπτη, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη στη Λιόν, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία στη μνήμη του αδικοχαμένου Καμερουνέζου ποδοσφαιρστή. Την τελετή θα συνδιοργανώσουν η Λιόν και η Λανς, οι δύο γαλλικές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Την ίδια μέρα αναμένεται ν’ ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: O Τούρκος τερματοφύλακας Ρουστού Ρετσμπέρ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μπλαουγκράνα και θα παρουσιαστεί σήμερα από τη διοίκηση Λαπόρτα.

ΣΤΙΒΟΣ: Στο διεθνές μίτινγκ «Βαρδινογιάννεια 2003», που θα γίνει την Κυριακή, στο Ρέθυμνο, θα συναντηθούν οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες άλτριες του μήκους Νίκη Ξάνθου και Στέλλα Πιλάτου. Δεν θα αγωνισθεί η Δέσποινα Παπαβασιλάκη, η οποία είναι η κάτοχος της κορυφαίας επίδοσης φέτος στην Ελλάδα με 6.74μ. από τα Βενιζέλεια.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Το μισό όριο για τις προκρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αυγούστου και για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας έπιασε η Αλεξάνδρα Σούρλα στον Διεθνή Αγώνα ιππικής δεξιοτεχνίας «Αθήνα CDI». Για να ολοκληρώσει την επιτυχία της πρέπει να συγκεντρώσει ποσοστό 63% και άνω σε κάποια από τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις. H χώρα μας κατέκτησε εννέα μετάλλια (3-5-6).

ΠΑΛΗ: Εξι μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριές μας στο τουρνουά ελευθέρας στη Γαλλία. Χρυσό πήρε η Χατζητζίβα (72 κ.), ασημένια οι Τακουρίδου (44), Σταματάκου (55), Σκουλίδα (59) και χάλκινα οι Αθανασιάδου (55) και Χριστοδουλάκη (63).

ΒΟΛΕΪ: Βατή είναι η κλήρωση για την εθνική ομάδα των ανδρών. Θα αντιμετωπίσει στους «8» της παγκόσμιας λίγκας (8-13/7, Μαδρίτη) τις Σερβία, Τσεχία και Ισπανία.

ΒΑΣΑΡΜΙΔΟΥ: Στα 200 μ. θα ρίξει όλο το βάρος η 31χρονη σπρίντερ, η οποία σκοπέυει να πάρει μέρος σε πολλά μίτινγκ, ώστε να έχει δυνατούς αγώνες στα πόδια της.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: Τον Ουμίτ Νταβαλά από την Ιντερ απέκτησε δανεικό για ένα χρόνο η Βέρντερ Βρέμης. Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας ανέρχεται στα 600.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή