Ολυμπιακοί μετά… ρεκόρ για Εφεντάκη

Ολυμπιακοί μετά… ρεκόρ για Εφεντάκη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό πιστοποίησε και στο μίτινγκ της Πράγας η Νάντια Εφεντάκη. H πρωταθλήτρια σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000 μ. με χρόνο 8.57.76, κατέλαβε την 5η θέση και τώρα τα όνειρά της φτάνουν μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. «Το κυνηγούσα αυτό το πανελλήνιο. Στόχος, όμως, γι’ αυτήν τη χρονιά παραμένουν τα 1.500 και το όριο για τους Ολυμπιακούς. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο Παρίσι, θα πάρω μέρος για την εμπειρία», δήλωσε από την Πράγα. Μια καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του και ο Λούης Τσάτουμας. Με άλμα στα 7.85 ήταν 5ος στο μήκος. O Π. Στρουμπάκος ήρθε 12ος στα 1.500 με χρόνο 3.39.97.

H δυνατή βροχή και το χαλάζι δεν βοήθησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα έως 23 ετών (Καστοριά). Το «εισιτήριο» για τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς αγώνες (17-20/7, Μπίντγκοζ) κατέκτησαν, μεταξύ άλλων, οι Παπαδέας (880 μ.), Κουρουπάκης, Σγουρός (επί κοντώ), Τσάτουμας, Κουκουρδής (μήκος), Τσολακίδης (ύψος), Κοκλώνη (100), Τσουμελέκα (10.000 βάδην), Παπαδοπούλου (σφύρα) και Σκαφίδα (επί κοντώ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή