Από τη… Μόσχα στη Νέα Σμύρνη

Από τη… Μόσχα στη Νέα Σμύρνη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είδε κι αποείδε ο Νίκος Οικονόμου πως εδώ στην Ελλάδα δεν έχει πολλές ελπίδες να βρει μία πρόταση από αυτές που είχε συνηθίσει τα παλαιότερα χρόνια και αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά το δρόμο της ξενιτειάς, με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρει καλύτερα σε σχέση με το πώς τα πήγε στις προηγούμενες προσπάθειές του στην Μπολόνια και στη Βαρκελώνη. O διεθνής φόργουορντ βρίσκεται στη Μόσχα και έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ντιναμό Μόσχας, μία ομάδα που ζει χρόνια τώρα στη σκιά της συμπολίτισσάς της ΤΣΣΚΑ και κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να την υποσκελίσει. Οι Ρώσοι προσφέρουν στον Οικονόμου ένα καλό συμβόλαιο, αλλά ο Πανιώνιος, η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, πιστεύει ότι για προφανείς λόγους (οικογενειακούς, ποιότητας ζωής κ.τ.λ.), θα προτιμήσει τη δική του πρόταση, παρότι δεν είναι τόσο καλή οικονομικά όσο αυτή της Ντιναμό Μόσχας.

– Επαφές με τους Μπαλογιάννη, Καράγκουτη και Πανταζόπουλο έχει ο N. Ζευγώλης, προπονητής του Μακεδονικού.

– Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Σπύρος Παντελιάδης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του Βορρά» σήμερα ή αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή