Φτερά για NBA ανοίγει ο Ντικούδης

Φτερά για NBA ανοίγει ο Ντικούδης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία που έχασε πέρυσι με τους Μπόστον Σέλτικς λόγω κατάγματος κόπωσης, αποφάσισε να κυνηγήσει ξανά ο Δήμος Ντικούδης, με ή χωρίς την άδεια της AEK. O διεθνής σέντερ αποδέχθηκε την πρόταση των Τορόντο Ράπτορς και θα πάρει μέρος μαζί τους στο «σάμερ λιγκ» του Λος Αντζελες. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός μάχης στους τελευταίους τελικούς με τον Παναθηναϊκό και ο Ντικούδης ελπίζει ότι αυτή τη φορά δεν θα προδοθεί από την υγεία του. O ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA με την ευχή της AEK, αλλά ακόμα κι αν δεν την έχει, είναι αποφασισμένος να τραβήξει το σκοινί στα άκρα. «Θα το σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε» είναι η λακωνική θέση του Γιάννη Γρανίτσα, ο οποίος θέλει να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορεί απ’ αυτήν την ιστορία. Το συμβόλαιο του Ντικούδη λήγει του χρόνου κι αν το «σπάσει» φέτος, πρέπει να φέρει στην AEK 1 εκατ. δολ., ποσό που προσπαθεί να μειώσει στο μισό. Αν δεν τα καταφέρει, θα φύγει του χρόνου χωρίς αποζημίωση για την ομάδα του.

– O Φώτης Κατσικάρης θα είναι «σκάουτερ» των Σέλτικς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων της Θεσσαλονίκης.

– O Τιμ Ντάνκαν δεν έκανε χρήση του ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του και αποφάσισε να παραμείνει στους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους οποίους θα συζητήσει την επέκτασή του για τρία ακόμη χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή