ΕΠΟ: ζοφερό το μέλλον

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H… κλεψύδρα αρχίζει να αδειάζει, με αποτέλεσμα να κορυφώνεται η αγωνία για το μέλλον των τεσσάρων ομάδων που εξακολουθούν να έχουν οφειλές. AEK, ΠΑΟΚ, Αρης και Προοδευτική. Αν δεν τις έχουν τακτοποιήσει έως τις 17 του μηνός, τότε κινδυνεύουν με υποβιβασμό στο περιφερειακό πρωτάθλημα, καθώς η Πολιτεία φαίνεται αυτή τη φορά αποφασισμένη να εφαρμόσει το νόμο. Κάτι που διαπιστώνει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης έπειτα από την συνάντησή του με τον κ. Γιώργο Λιάνη: «H αίσθησή μου είναι ότι η Πολιτεία δεν θα κάνει πίσω στις όποιες αποφάσεις της. Ισως το μέλλον να είναι ζοφερό», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μιλώντας χθες στην EPA ΣΠΟΡ.

Και πρόσθεσε: «Οι ομάδες ήθελαν περισσότερο χρόνο για να βρουν τρόπους να πληρώσουν τα χρέη τους και να βρουν και τους κατάλληλους επενδυτές. Είναι κάποια πράγματα που δεν έχουν εφαρμοστεί τόσα χρόνια. Πώς περιμένουμε να εφαρμοστούν μέσα σε λίγους μήνες τέτοιες σοβαρές αποφάσεις. Θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Ας πούμε, αν η AEK δεν πάρει την πράσινη κάρτα, τι θα γίνει με το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι νόμοι υπάρχουν για να συμμορφώνουν και όχι για να διαλύουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή