Υπέγραψαν δύο, αναμονή για τρεις

Υπέγραψαν δύο, αναμονή για τρεις

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σκέρτσα του Ραϊμόντας Ζουτάουτας δεν χάλασαν τελικά μία μεταγραφή που φαινόταν σίγουρη. O Λιθουανός μέσος δέχθηκε (με βαριά καρδιά) να υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνου αντί κλειστού διετούς που επιθυμούσε, ενώ αποδέχθηκε και τη συνάρτηση των συνολικών απολαβών του από τις συμμετοχές του και τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Το εγγυημένο συμβόλαιό του (200 χιλ. ευρώ ετησίως) είναι μικρό για έναν έμπειρο παίκτη με θητεία στη Νιούκαστλ και στη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά μπορεί να υπερδιπλασιαστεί με τα πριμ. H ανακοίνωση της μεταγραφής του πρώην μέσου της Μακάμπι Χάιφα ήταν -ως συνήθως- λιτή. O 31χρονος Ζουτάουτας θα είναι παρών αύριο στην πρεμιέρα, μαζί με τον Μάριτς.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και ο Ζοέλ Επαλέ. Ηλθε στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων και περιμένει απλώς την ανακοίνωση. Με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, ο Καμερουνέζος διεθνής θα πάει στη Λιόν για τη νεκρώσιμο ακολουθία του Φοέ και μετά στην πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές. Θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην Ελβετία. O Φερεκίδης έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και ήδη θεωρείται «πράσινος», όπως και οι Παπαδόπουλος, Μορίς που περιμένουν τα διαδικαστικά για τα διαζύγια με Μπέρνλι και Αρη. Με τον Μπουλούτ υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες, όχι αξεπέραστες ούτε και αμελητέες. O μάνατζέρ του θα τον συναντήσει σήμερα στη Γερμανία, για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Τρίτος τερματοφύλακας θα είναι, αντί του Μπαρτζώκα, ο Αλέξης Τζόρβας, που προέρχεται από τις Ακαδημίες της Παιανίας και είχε δοθεί δανεικός στη Μαρκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή