«Μένουν οι τίτλοι, όχι οι σημαίες»

«Μένουν οι τίτλοι, όχι οι σημαίες»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχηγική εμφάνιση έκανε μέσω του Σούπερ Σπορ FM ο Μιχάλης Κασάπης, αναλαμβάνοντας αυτός να βάλει… πλάτη για να στηρίξει την AEK τώρα που ο Ντέμης Νικολαΐδης ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες. O 32χρονος αμυντικός απεύθυνε σε όλους ενωτικό μήνυμα, χωρίς να αποφύγει και κάποιες «σπόντες» για τον Ντέμη, με τον οποίο δεν είχε ποτέ ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις. «Από σημαίες και… κοντάρια καλά πάμε. Το θέμα είναι τι κάνεις στο γήπεδο. Οι τίτλοι μένουν στο τέλος και όχι οι σημαίες», είπε σε μία από τις έμμεσες αναφορές του στον Νικολαΐδη, εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόφασή του να αφήσει την AEK σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, για να δοκιμάσει καλύτερη τύχη αλλού. O Κασάπης τόνισε ότι θα κάνει υπομονή μέχρι τις 20 Ιουλίου, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει αν η AEK θα έχει πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. «Μέχρι τότε θα μετέχω κανονικά στις προπονήσεις και το ίδιο θα ζητήσω από τους συμπαίκτες μου.

Αν πάρουμε το πιστοποιητικό, τη νέα χρονιά θα είμαστε αχτύπητοι. Αν μείνουμε ενωμένοι όπως πέρυσι, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μας φοβούνται και γι’ αυτό δεν αφήνουν την AEK να ορθοποδήσει», τόνισε και πρόσθεσε ότι οι Στάθης, Γρανίτσας και Στράτος παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να σώσουν την ομάδα.

Ο Μιχάλης Καψής έδειξε την καλή πίστη που ζήτησε ο συμπαίκτης του και χθες συμφώνησε να παραμείνει στην AEK για τρία ακόμα χρόνια, με αποδοχές (350 χιλ. ευρώ ετησίως) πολύ καλύτερες από τις πενιχρές που είχε μέχρι σήμερα. O Τσάρτας παραμένει στην αναμονή, ενώ ο Νικολαΐδης είναι πιθανό να πάει σύντομα (ίσως και σήμερα) στο Παρίσι για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή