Υποδοχή με απόσβεση…

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μέτρα ασφαλείας που θύμιζαν υποδοχή αρχηγού κράτους έφθασε στην Ισπανία το ζεύγος Μπέκαμ. H στρατιωτική βάση της Τοριχόν, όπου προσγειώθηκε το ιδιωτικό αεροσκάφος που τους μετέφερε, θύμιζε φρούριο. H διοίκηση της Ρεάλ είχε φροντίσει να μείνουν μακριά θαυμαστές και φωτογράφοι και με καμάρι ανέφεραν αργότερα στο επίσημο σάιτ του συλλόγου πως κανένα φωτογραφικό καρέ δεν απαθανάτισε τη Βικτόρια Ανταμς.

Κάτι το οποίο ήταν αναληθές…

Ο Αγγλος σταρ μεταφέρθηκε με συνοδεία μοτοσικλετιστών της αστυνομίας στην ιδιωτική κλινική Ζαρζουέλα, όπου πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. O τηλεοπτικός σταθμός Real TV κάλυψε λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη. Με το αζημίωτο, φυσικά. H Ρεάλ έβαλε στο ταμείο της τα πρώτα έσοδα, κοντά στα 400.000 ευρώ, από χορηγό για το τετράωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα των ιατρικών εξετάσεων του Μπέκαμ! Τα μηχανάκια μέτρησης κατέγραψαν ότι τη διαδικασία παρακολούθησαν, περίπου, 2 εκατομμύρια άνθρωποι, μέσω pay per view.

«O Μπέκαμ πέρασε τις εξετάσεις με επιτυχία. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ», ανέφερε μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο γιατρός Αλφόνσο ντελ Κόραλ.

Η επίσημη παρουσίαση του Μπέκαμ θα γίνει σήμερα από τον πρόεδρο της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ και τον επίτιμο πρόεδρο Αλφρέδο ντι Στέφανο. H εκδήλωση θα έχει δύο πράξεις. H πρώτη θα διαδραματιστεί στο κλειστό γήπεδο Παβιγιόν Ραϊμούντο Σαπόρτα, όπου οι Πέρεθ και Ντι Στέφανο θα παρουσιάσουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μέχρι τώρα οι αιτήσεις για διαπιστεύσεις είναι διπλάσιες από αυτές που δέχθηκε πέρυσι η Ρεάλ, όταν θα παρουσίαζε τον Ρονάλντο.

Η δεύτερη θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Real Madrid Sports Complex, στο βοηθητικό γήπεδο των «μερένγκες». Εκεί οι φωτορεπόρτερ θα τραβήξουν τις πρώτες φωτογραφίες με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ. Ωστόσο, η διοίκηση έχει φροντίσει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το νούμερο της φανέλας του, για καθαρά διαφημιστικούς λόγους. Και φαίνεται πως το έχει καταφέρει, αφού τόσο στα ισπανικά MME όσο και στα ποδοσφαιρικά στέκια της Μαδρίτης έχουν φουντώσει τα σενάρια.

Το πιο πιθανό είναι στη φανέλα να αναγράφεται μόνο το επίθετο του Αγγλου και να μην υπάρχει αριθμός. Λέγεται πως οι Ισπανοί θα αποκαλύψουν τον μυστικό αριθμό στο πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, στις 2 Αυγούστου, στο Πεκίνο.

Στη Μάντσεστερ και στην εθνική Αγγλίας ο Μπέκαμ φορούσε το Νο 7. Αλλά στη Ρεάλ αυτό είναι το νούμερο του Ραούλ και ο «πρίγκιπας» δεν το αποχωρίζεται. Το μοναδικό ελεύθερο είναι το Νο 4 του Φερνάντο Ιέρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή