Νέο αίμα στο λιμάνι θέλει ο «Πίξι»

Νέο αίμα στο λιμάνι θέλει ο «Πίξι»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να φτιάξει μία νέα ομάδα εξέφρασε ο Σλόμπονταν Σούμποτιτς. «O Ολυμπιακός θέλει φρέσκο αίμα, φρέσκα και γρήγορα πόδια. Παίκτες προσωπικότητες», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ερυθρολέυκων». O «Πίξι» αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της ομάδας λέγοντας πως οι Παπανικολάου και Χατζηβρέττας τον ενδιαφέρουν, όπως και όλοι οι καλοί Ελληνες παίκτες.

Ο Σούμποτιτς χαρακτήρισε τη χρονιά αποτυχημένη και ανέλαβε όλη την ευθύνη. «Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να μείνει άλλο χωρίς πρωτάθλημα. Θα συναντηθούμε με τον πρόεδρο και θα φτιάξουμε την ομάδα, που θα φέρει και πάλι τον τίτλο στο λιμάνι. Δεν έχω μάθει να ψάχνω για δικαιολογίες και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη», είπε.

Δεν δίστασε, εξάλλου, να σταθεί και στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ίδιος όταν ανέλαβε το πόστο του γενικού διευθυντή του Ολυμπιακού, ενώ για την περίπτωση των Παπαλουκά και Παπανικολάου ανέφερε: «Σε όλους τους παίκτες προτείναμε μείωση. Εγώ δέχθηκα μείωση 35% κι αυτό φαίνεται στα λογιστικά βιβλία, δεν είναι λόγια».

– Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Καλαϊτζής. O παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου, αλλά οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον θέλουν στην ομάδα. Δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Ιμπραήμ Κουτλουάι και του Αντώνη Φώτση, αφού η διοίκηση θα τους προτείνει συμβόλαια με μειωμένες αποδοχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή