Καφές: «Δεν φεύγω σαν κλέφτης»

Καφές: «Δεν φεύγω σαν κλέφτης»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φράση «δεν φεύγω σαν κλέφτης από τον ΠΑΟΚ» ο Παντελής Καφές επιχείρησε να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση ν’ αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, την οποία, πάντως, δεν αποκάλυψε.

«Εκανα προσφυγή ζητώντας τα μισά από τα χρήματα, θέλοντας να βοηθήσω το σύλλογο. Δεν ήθελα να εκβιάσω, γιατί κι εγώ ήθελα να μείνω. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή μια κίνηση. Υπήρξε όμως αδιαφορία κι έπρεπε να κοιτάξω την καριέρα μου και να ηρεμήσω. Μέχρι την ημέρα της εκδίκασης της προσφυγής δεν ήρθα σε επαφή με καμία άλλη ομάδα, όμως μετά την απόφαση ο εκπρόσωπος μου έφερε τις προτάσεις και κάτα κάποιον τρόπο έχω καταλήξει», τόνισε ο Καφές, ο οποίος φάνηκε λίγο πικραμένος γιατί η διοίκηση δεν φρόντισε να τον κρατήσει στην ομάδα.

Αναφορικά με την υπόθεση του Γιαννάκη Οκκά υπάρχει δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, η διοίκηση του οποίου θα κάνει, έως τις 10 Ιουλίου, χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του, καθώς έχει εξοφλήσει κάθε οφειλή στον ποδοσφαιριστή.

– Δυσάρεστες εξελίξεις στον Αρη. Οι ξένοι επενδυτές δεν φαίνεται να έχουν πάρει ζεστά το θέμα της αγοράς της ομάδας. H συμφωνία κρέμεται από μία κλωστή, καθώς ο Αλ Κασιμί ζητάει πάρα πολλές εγγυήσεις τόσο για το θέμα του Νέου Ρυσίου, όσο και από τις κατοικίες των κυρίων Τσαρούχα, Καραμπέρη. Επίσης δεν έχει δώσει ούτε ευρώ για πληρωμές παικτών και υπαλλήλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή