Μπέκαμ «Νο 23», όπως Τζόρνταν!

Μπέκαμ «Νο 23», όπως Τζόρνταν!

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φλας άστραψαν στο Παβιγιόν Ραϊμούντο Σαπόρτα της Μαδρίτης. O ζωντανός θρύλος της Ρεάλ Αλφρέντο ντι Στέφανο παρέδιδε τη φανέλα με το Νο 23 στο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ενα βουητό από τους ψιθύρους των 500, περίπου, δημοσιογράφων, από 25 χώρες(!) διαπέρασε την αίθουσα. Ωστόσο, οι λέξεις «Μπέκαμ» και «Τζόρνταν» ακούγονταν καθαρά. Το νούμερο της φανέλας ήταν το… κερασάκι της παρουσίασης. Οι φήμες, τα στοιχήματα και οι μεγάλες αναφορές των προηγούμενων ημερών είχαν ανεβάσει το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο. Το τμήμα Μάρκετινγκ της «βασίλισσας» το ήξερε πολύ καλά αυτό. Και ύστερα από ώριμη σκέψη επέλεξε το Νο 23. Το νούμερο του μεγάλου Μάικλ Τζόρνταν.

Η ιδέα άρεσε πολύ στον Αγγλο διεθνή. Εξάλλου, τέτοιου είδους περιστατικά ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του. Και συναίνεσε χωρίς δισταγμό. O Μπέκαμ αποχωριζόταν, για χάρη της «βασίλισσας» και του πρίγκιπά της Ραούλ, το αγαπημένο του Νο 7. Αυτό που τον ακολουθούσε στη μέχρι τώρα πορεία του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εθνική Αγγλίας.

«Το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα για μένα και η μεταγραφή στη Ρεάλ είναι ένα όνειρο ζωής», δήλωσε ο Αγγλος μέσος. Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των «μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ: «Καλωσήρθες στη λεγεώνα των αστέρων», του είπε χαρακτηριστικά και μετά, γυρνώντας προς το μέρος των εκπροσώπων του Τύπου, ανέφερε: «O πρώην άσος των πρωταθλητών Αγγλίας είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής».

Παίρνει κι άλλους

Ο μεταγραφικός πυρετός παραμένει στα ύψη για τη «βασίλισσα». O Κάρλος Κεϊρόζ προσπαθεί να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο Φερνάντο Ιέρο. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο 27χρονος αμυντικός της Σπόρτιγκ Λισσαβώνας, Μπέτο. O Κεϊρόζ πιστεύει αρκετά στο ταλέντο του παίκτη και πρότεινε στη διοίκηση να τον αποκτήσει.

Στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ισπανίας για τη θέση του σέντερ μπακ είναι και ο 22χρονος αστέρας της Ιντεπεντιέντε, Γκαμπριέλ Μιλίτο. H Ρεάλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του παίκτη και θα προχωρήσει στην απόκτηση του Αργεντίνου εάν οι ιθύνοντες του συλλόγου μειώσουν τις απαιτήσεις τους στο 1 εκατ. ευρώ από την αρχική τιμή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή