«Αναψηλάφηση» τώρα της μεταγραφής του Κύπριου από την ΕΠΑΕ – Απορίες από Παπαλάκη

«Αναψηλάφηση» τώρα της μεταγραφής του Κύπριου από την ΕΠΑΕ – Απορίες από Παπαλάκη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον… αέρα βρίσκεται η μεταγραφή του Γιαννάκη Οκκά. Γιατί μπορεί οι φίλοι της AEK να πανηγυρίζουν για την απόκτησή του, ωστόσο η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΑΕ, αλλά και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχουν διαφορετική γνώμη. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΕΟΔΕΠ ζήτησε από την ΕΠΟ το σκεπτικό της απόφασης της FIFA, με την οποία ο Κύπριος επιθετικός έμεινε ελεύθερος. Και αυτό, γιατί μέλη της επιτροπής έχουν την άποψη πως το έγγραφο της FIFA δεν είναι απόφαση, αλλά γνωμοδότηση! Μία εξέλιξη που προκαλεί ερωτήματα και εύλογα δημιουργεί καχυποψία για τα μέλη της επιτροπής. Είναι αξιοσημείωτο πως στην επιτροπή έχει προσφύγει ο ΠΑΟΚ ζητώντας την τετράμηνη διακοπή συμβολαίου του Κύπριου επιθετικού.

Παράλληλα, χθες το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Κωνσταντίνος Παπαλάκης ζήτησε διευκρινίσεις απ’ τους διοικούντες την ΠΑΕ AEK για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις. Κάλεσε τους Γιάννη Γρανίτσα και Πέτρο Στάθη και τους ρώτησε πώς γίνονται ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές (Οκκάς, Μώρας), χωρίς να έχουν εξοφληθεί τα χρέη.

Από την πλευρά τους, οι παράγοντες της AEK υποστήριξαν ότι καταβάλλοντας 2 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία θα ρυθμίσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν και η ομάδα θα μπορεί να συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα. Θεωρούν πως το χρέος της AEK δεν είναι τελεσίδικο και συνεπώς δεν είναι δυνατή η τιμωρία της ομάδας.

«Απορώ με αυτά που γίνονται στην AEK. Πώς μπορούν και κάνουν μεταγραφές, όταν έχουν μεγάλα χρέη. H επιτροπή θα λειτουργήσει σύμφωνα με το νόμο και δεν θα κάνει πίσω», δήλωσε ο κ. Παπαλάκης. Τέλος, ο κ. Γρανίτσας διέψευσε ότι στην υπόθεση ενεπλάκη ο κ. Σάλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή